[]

değişik bir windows hatası !

Bilgisayarda her ey yolunda giderken birden tarayıcıdayken sağ üst köşeye "bul" pop menusu geliyor ve o andan itibaren hangi harfe basarsam basayım ekranda o harfi aramaya başlıyor. o andan tibaren bütün ekranlarda, diğer tarayıcılarda, office dosyalarında dahi hatta web adres çubuğu gibi girdi noktalarına bile tıklasam durum aynı. Ctrl f ile kapatmaya çalıştıysam da, bul bölümünden kapatmaya çalıştıysam da yok. 2 gündür delirtecek beni. geçici çözüm restart ama bir saat sonra falan yine aynısını yaşıyorum. Nedir bu bilgisi olan var mı? Virüs mü, win 10 hatası mı nedir?




 
bilgisayarınıza son zamanlarda indirip kurduğunuz bir dosyadan kaynaklı olabilir. bunun için program ekle kaldırdan veya revo unnistaller adlı programdan kurcalamanız gerekebilir. belki de windowsun kendi özelliklerinden biri olabilir. bunun için biraz ingilizce araştırma yapmanız gerekebilir windows forumlarında. görev yöneticisini açıp biraz programları da kurcalayın kesin bulursunuz normal bir şey değil çünkü. virüs olduğunu düşünmüyorum.


  • golgi aygıtı  (18.11.16 14:43:01) 
Muhtemelen klavyende bir "bul" kısayol tuşu var ve basılı kalmış. Tuşları kontrol et bence


  • slayerrr  (18.11.16 14:54:38) 
Basılı kalan bir tuş yok özellikle hepsini kontrol ettim, görev yöneticisinden de çalışan bütün exe leri kontrol ettim bilmediklerimi, arattım (ingilizce biliyorum) sıradışı bir şey yok. Kayıt derterinde de nasıl bir arama yapabilirim ki diye düşünüyorum. son 1 haftadır herhangi bir program da yüklemedim, eminim. Yalnız yaşıyorum ortak kullanılan bir program da değil. Tarattığımda da bir şey çıkmıyor, combofix vardı bir ara kaç yıl önce hala duruyor mudur acaba?Az çok da anlayan biriyim bu işlerden sinir oldum iyice.


  • here we go  (18.11.16 15:04:24) 
combofix win 10'da çalışmıyordu en son. Yine de bir araştırın belki güncelleme gelmiştir.


  • jackyr  (18.11.16 15:07:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.