[]

Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Gelen Kağıt

Merhaba. Eve biraz önce geldim ve kapıma PTT'nin "tebligat haber kağıdı" yapıştırılmış. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan gelmiş ve kağıtta dosya numarası filan var. Muhtarlığa teslim etmişler savcılık yazısını. Sorum şu:

-Hakkımda bir şikayet mi vardır? E-Devletten "Mahkeme Dava Dosyası Sorgulama" ekranından baktığımda "Adınıza açılmış ya da müdahil olduğunuz bir dava kaydı bulunamamıştır." yazısı çıkmakta. Hakkımda yapılan bir şikayetle alakalı olsa bu tebligat, sorgu ekranında görünmez mi?

-Geçen sene kredi kartı dolandırıcılığına istinaden bir suç duyurusunda bulunmuştum. Dosya numarası 2015'le başlıyor. Acaba bu tebligat o şikayetle alakalı olabilir mi?

Yardımcı olursanız çok sevinirim

 
ya dava açılmıştır şu zaman şurada görülecek der.
ya da takipsizlik vermiştir, haydi eyvallah demiştir.
suç duyurusunda bulunmana istinaden söyledim bunları.
  • cekilmis gayfe  (18.11.16 01:30:38) 
Bilgisine başvurulacak olarak çağrılıyor olabilirsiniz.


  • hoot  (18.11.16 04:15:18) 
gitmeden önce "mutlaka" bir avukatla konuş! vereceğin ifade ve söyleyeceğin her şey çok önemli.


  • runfor  (18.11.16 22:22:31) 
Biraz geç yazdım ama kağıdı muhtardan aldım. Suç duyurusunda bulunduğum mevzuda yeterli delil filan bulunmadığından savcı olayı bitirmiş. Yaşasın yüce Türk adaleti!


  • yankee jumping  (24.11.16 10:59:59) 
geçmiş olsun. en azından senin davalık olduğun bir durum yok.

şikayetçi olduğun durumla ilgili ise, evet yaşasın böyle adalet! bu devirde dürüst olmak suç ve enayilik neredeyse.
  • runfor  (24.11.16 15:29:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.