[]

Bu özelliklere göre bir telefon önerir misiniz?

Arkadaşlar, bir telefon almak istiyorum ama hangi telefonu alacağımı bilmiyorum.

Almak istediğim Telefonun özellikleri:


Ekran Boyutu: En az 6 inç civarı

Bellek (RAM): En az 4 GB

Dahili Depolama Alanı: En az 64 GB

Harici Hafıza Kartı Desteği: En az 128 GB

Ve distribüttör Garantili olmalı.


Diğer özellikler, herkesin istediği ortak özellikler; telefon kasmasın. Kamera çözünürlüğü iyi olsun ama çözünürlük, olmasını istediğim diğer özellikler kadar önemli değil.

Bana bu özelliklerde bir telefon önerebilir misiniz arkadaşlar?

 
Mate 9 ve V20 ülkemizde henüz satışı yok sanırım. V10 olabilir belki.

Bu özelliklerde ülkemizde 6 inç civarı pek fazla (hatta hiç) yok herhalde.
  • Barbaros59  (18.11.16 01:08:45) 
hangileri Türkiye'de var bilmiyorum ama min 4 gb ram, 6 inç ekran ve 64 gb hafıza sonuçları

www.gsmarena.com
  • senolll  (18.11.16 01:23:11) 
Trde öyle bir telefon yok. 5.7 ekranlılar var


  • glamdr1ng  (18.11.16 02:25:49) 
Türkiye'de 6 inç telefonlar var ama diğer özellikleri düşük (Sony Xperia XA Ultra gibi) veya tam tersi 6 inçten küçük olup diğer özellikleri bu şekilde (Casper Via A1 gibi) veya bütün özellikleri şekilde olup distribütör garantili olmayan (Huawei Mate 8 gibi) telefonlar var ama hepsinin bir telefonda olduğu telefon yok.

Acaba Türkiye'ye gelir mi? Onu da merak ediyorum.
  • Barbaros59  (18.11.16 02:51:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.