[]

Ya bu islamcılardaki çocuklarla seks hastalığı nerden geliyor?

demin cnn turk'te avrupa yasalarinin bize uygun olmadigini, toplumumuzun gelenek gorenek ve inanclarina gore 13 yasinda bir kiz evlenip regl değilse seks yapabilir falan dedi islamcı vahdettin ince diye biri.

13 yaşındaki kızla yatçakmış. bu dinciler kafayı yememişler mi. iğrenç adamlar.


 
Islamcilarla ilgili degil, Vatikan'da da ayni olay var.


  • crown  (18.11.16 00:49:04) 
vatikan'da var ne demek crown? vatikan'da böyle sapkınlık yapanları yaptığına pişman ederler, el üstünde tutmazlar. vatikanda da var demiş ya ad hominem'in alasıdır bu.


  • cekilmis gayfe  (18.11.16 00:54:32) 
@cekilmis gayfe: Vatikan'da da var, bu konuda cokca dalga da gecerler din adamlariyla. Yakalanani pisman ediyorlar evet.

Demek istedigim Islamcilikla ilgili bir konu degil, genel olarak dinle kafayi bozmus insanlarda daha yaygin oluyor.
  • crown  (18.11.16 01:01:37) 
islamiyeti bilmem vatikanda olanı anlatayım. mesela çocuğun böyle cinsel sapkınlıkları oluyor. eşcinsellik, pedofili veya ensest gibi. ailesi de bakıyor ulan bunu atsak atılmaz satsan satılmaz, en iyisi kiliseye verelim adam olur belki diyorlar. yolluyorlar papaz hatip okuluna. bu sapkın orada da sapkınlıklarını sürdürüp haber oluyor. ama dediğim gibi anlaşıldığı anda buna pişman ederler, katiyen gözardı edilmez böyle şeyler. fark bu anladın?


  • cekilmis gayfe  (18.11.16 01:05:31) 
vatikan'da goz ardi edilmez mi?
kim demis bunu?

  • partizan  (18.11.16 01:11:18) 
@kuskulpesent, eşcinsellik de tıpkı pedofili ve ensest gibi sapkınlıktır.
@partizan, vatikan bu gibi olaylara tölerans göstermez. ben ortodoksum ona rağmen söylüyorum bunu. sapkınlık yapan kim varsa şutlanır.

o değil olay niye hristiyanlığa döndü? 13 yaşında kızla seks yapılır fetvasını tartışınız lütfen.
  • cekilmis gayfe  (18.11.16 01:18:54) 
erkeklerde var.


  • sayns  (18.11.16 01:20:41) 
temel olarak regl gotuyorsa cocuk yapabilir, yapmaya hazirdir biyolojik yaklasim mantigindan geliyor.


  • partizan  (18.11.16 01:39:55) 
vatikanda olan şeyler sapıklık olarak kabul eidliyor.

islamda olan şeyler "buluğ çağına girmişse tabi ki serbest" olarak görüyor.

vatikandaki binlerce papaz tecavüz etse bile onlara göre bu "suçtur"
islama göre ise 13 yaşında kadını hamile bırakmak suç değildir.

fark bu.
  • tchuck  (21.11.16 18:37:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.