[]

Ayrılık sonrası ilişkiden kalma alışkanlıklardan nasıl kurtuluyosunuz?

1.5 yıllık bir ilişkiden çıktım. Ayrılan bendim. Bi sorunumuz yoktu fakat uzak mesafe ve monotonluktan sevgim azaldı. Gözden ırak gönülden ırak maalesef.

2 ay filan oldu ayrılalı. Bendeki sevginin azalması süreci filan da haziran gibi başladı. Hala da bi şey hissetmiyorum, bi pişmanlığım yok. Ama bir buçuk yıldır her gün sürekli aynı kişiyle konuşuyor olmanın alışkanlığı kalmış heralde. Şimdi bi de yurtdışına çıktım değişim öğrencisi olarak. Yeni bir çevre ve düzen vs. Normalde Türkiye'deki hayatımda da öyle sürekli dışarı çıkan, çevresi kalabalık bi insan değilim. Bir iki yakın arkadaşım vardır. Onlarla da her an takılmayız. Başka şehirlerde yaşıyorlar zaten. Haliyle burada henüz bir çevre oluşturmamış olmamın bi sorun teşkil etmemesi lazım. Yani okuldan arkadaşlar, bi iki de dışardan görüştüğüm insanlar var yani. Türkiye'deki hayatımla aynı gibi.

Fakat buraya geleli daha 1 ay filan olduğu halde sıkılmaya başladım. Fazla yalnız hissediyorum. Bunu da eski ilişkimden kalan, sürekli yazışıp konuştuğum birinin varlığının olmasının getirdiği alışkanlığa bağlıyorum.

Siz böyle anlarda ne yapıp üstesinden geliyorsunuz? İlişkiden çıktıktan sonra partnerinizin varlığından kalan boşluğu nasıl dolduruyorsunuz?

 
7 yillik iliskiden ciktim akabinde 1 senelik iliskidende ciktim, hic boyle bosluga dusmus gibi hissetmedim. Bir hafta falan surmustu bende. Telefona mesaj geldiginde baska isim gorunce bosluguma geliyordu.

Sen bence ozluyorsun gibi gibi... :)
  • duyurumvar  (17.11.16 20:19:56) 
Özlemediğime eminim. Fotoğrafına da baksam, konuşmalarımızı, beraber yaptıklarımızı filan da düşünsem, ı-ıh hiç bir şey hissetmiyorum.


  • kozmosta bir nokta  (17.11.16 20:33:28) 
Zaman.


  • Polaroid  (17.11.16 21:56:09) 
yurtdışındasınız, tadını çıkarın. yeni arkadaşlıklar edinirseniz, yeni alışkanlıklar da beraberinde gelir. ama orada alışkanlık edinmekten çok günlük yaşamak, denemek için yaşamak en iyisi diye düşünüyorum (ve öyle tecrübe edindim).. özgür olduğunuzu farkedin, türkiye'yle aranızdaki bağı düşünmeyin o kadar... dönünce her boşa geçirdiğiniz saniye için üzüleceksiniz eminim...


  • mizore  (17.11.16 22:59:34) 
yurtdışına çıkma boşluğu o ilişkinle ilgili bir şey değil


  • fasulyek  (17.11.16 23:09:13) 
geçmişe baktığımda ilişkinin ilk gününde nasıl bir adamsan son günümde de aynı olduğumu görüyorum tüm ilişkilerimde. değişimlerimi iki ilişki arasında yaşıyorum genelde. ilkinde yaptığım hataları yapmamayı öğreniyorum vs.

yurt dışına çıktığında yalnız hissetmen ve onu düşünmen çok doğal. birkaç aya geçer.
  • sen git ben geliyorum  (26.11.16 21:17:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.