[]

Gebze

Selam gençler, Gebze'de kiralar ne kadar? Hayat ekonomik açıdan nasıl? İnsanları yobaz mıdır? Sizce Gebze'ye yerleşmek iyi bir fikir midir? Yakın çevre yerler de olabilir: çayırova filan.




 
Selamlar,

Yaklasik 1 sene once tasindim. Mutlukent tarafinda oturuyorum. Sahibinden bakarbilirsin ilanlara kiralar degisken. Hayatistanbuldan farkli degil ekonomik olarak fakat sosyal olarak tabi cok geride. Araban varsa bu ihtiyac icin istanbula sik gidiliyor.

Insanlari yobaz genel olarak tutucu.

Bence bu taraflarda calisiyorsan gayet mantikli tasinmak. Cayirova veya gebze merkez yerine en iyi alternatif sanirim yine yeni mahalle - mutlukent.
  • mert adam  (17.11.16 21:16:33) 
Araba varsa yaşanabilir. Ancak kira konusunu iyi araştırmak gerek. Geçen yıl üstün körü baktığımda Tuzla ile hemen hemen aynıydı kiralar. Şu anki durumu bilmiyorum. Ancak oturulabilecek, çok tercih edilen yerler az olduğundan Gebze'deki ev sahipleri fiyat konusunda çıldırmış olabilir. Mutlukent'teki ev sahibi de biliyor böyle bir soruda kendi mahallesinin önerileceğini. 2 sokak öteden 200 lira daha fazla istiyor. Yaşam tarzı aynı, ev tipleri aynı. Yeme-içme falan zaten aynı.

Öncelikle Tuzla veya Kurtköy'ü araştırmak lazım. Hele araba yoksa Gebze'yi hiç düşünmeyin. Bazen Gebze Center'da sinemaya gidiyorum. 9-10 gibi in cin top oynuyor. Gündüz de garip garip tipler.
  • nickini vermek istemeyen uye  (17.11.16 21:58:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.