[]

el blender' ı

kullanıp memnun kaldiginiz uygun fiyatlı el blender' ı var mı?

bir de internetten nereden alayim?

bir de blender' ı asıl olarak çorba yapmak için alıyorum. başka neler yapılabilir sağlıklı?

 
Humus yapiyorum ben.


  • kuehles blondes  (17.11.16 17:04:21) 
www.hepsiburada.com

ben bunu aldım memnunum.

en ucuz nereden bulursan oradan al bence, güvenilir bir site olsun tabii.

smoothie yapılır, buz kırılır, pasta,kek vs yaparken kullanılır. süzme yoğurt ezerken bile kullandığım oluyor.
  • bir ileti paylastim  (17.11.16 17:06:50) 
sinbo
cok komik bir fiyata almistim gayet memnunum
ben domates rendelemek yerine bununla pure haline getiriyorum, oyle rendelemeye usendigin seyler icin de guzel olabilir.
  • kassiopeia  (17.11.16 17:09:05) 
sinbo veya o ayarda bir marka benimki, 30tl civarina a101 veya bim'den almistim.

ayran yapiyorum.

kavanozu, surahisi ivir ziviri yok, iyi ki de yok, koyacak yer yok cunku. ayrani da su surahisinde yapiyorum.
  • jimicik  (17.11.16 17:26:16 ~ 17:27:52) 
Bende de sinbo ya da o ayarda dandik kabul edebilecegimiz bi markanin blender'i var 29.90'a almistim.

Yulaf, badem, muz, hurma, sut karistirdigim saglikli bir icecek var, onu hazirlamak icin kullaniyorum. Yulaflar birazcik kati kaliyor gibi olsalar da f/p olaganustu.
  • elon  (17.11.16 17:35:30) 
sert sebzeleri blender'a atıp salata da yapabilirsin. misal havuç, brokoli, karnabahar, salatalık falan at içine, biraz da maydanoz falan koy. süper oluyor cidden, bulgursuz kısır gibi adeta. içine domates falan koyacaksan da onları ayrıca ufak ufak kesip koyarsın. blender'a atarsan hepsini bulamaç haline getirir çünkü.

bende kenwood'un smoothie 2go adlı modeli var. sadece sıvılarla çalışabiliyor, zaten esas amacı da smoothie hazırlamak. genel kullanım için bir şey arıyorsan işini görmez ama sadece çorba, smoothie falan yapacaksan oldukça memnunum.
  • knight of cydonia  (17.11.16 17:45:13) 
herkes sinbo şöyle iyi böyle güzel demiş ama çok dandik bir marka. uzun ömürlü olsun diyorsan fakir falan al derim.


  • cekilmis gayfe  (17.11.16 17:57:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.