[]

Bu nasıl is ya? (bonnyfood)

Hayatımda ilk defa heves ettim arkadaşıma doğumgünü için bonnyfood göndereyim diye guzel guzel seçtim falan sonra semt seçtim sipariş verdim, istanbulun ucra bi köşesine gönderilecek bu arada, 100 tl kargo ücreti istedi merkeze uzak diyerek.bu normal mi ya göndereceğim sey 70 tlydi zaten 170 tl oldu yani astarı yüzünden pahalıya geliyor.
Daha önce mutlaka gönderenler olmustur bu durum normal mi cok samimi soruyorum benim cahilliğim de olabilir, bana cok uçuk bi durum gibi geldi. çünkü bu şekildeyse bu uygulama nasıl bu kadar tutuldu?



 
ne kadar ücra bir yer?


  • cekilmis gayfe  (17.11.16 15:27:30) 
rakam çok uçuk da gerçekten ne kadar ücra göndermek istediğiniz yer? belki sistemde bir hata olmuştur. numara vs. varsa arayıp sorun bence. ben sipariş verdim daha önce ama benim gönderdiğim yer merkezdi. kargo ücreti var mıydı hatırlamıyorum bile.


  • ofelia  (17.11.16 15:30:05) 
Arnavutkoy gönderilecek yer


  • pastörizesüt  (17.11.16 15:30:36) 
arnavutköy ücra bir yer değil. gönderici ücradaymış.
sarıyerdeki firmaları aratın.

  • nax  (17.11.16 15:33:06) 
saçmalık ilk kez duydum böyle bişey. bu kadar kargo çıktığını şaka gibi.

moto kuryeyle kendin götürsen max 50tl alır.
  • tchuck  (17.11.16 15:34:31) 
@nax sarıyere yakın olan arnavutkoy değil ama ilçe olan arnavutkoy


  • pastörizesüt  (17.11.16 15:42:03) 
Bazı firmalarda böyle saçmalık var. Hangi firma senin dediğin. Çiçek sepeti mi?


  • six packsiz  (17.11.16 16:01:37) 
@six packsiz evet çiçek sepeti


  • pastörizesüt  (17.11.16 16:05:20) 
50 TL'ye ben götürürüm :D


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (17.11.16 16:09:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.