[]

bilgisayar seçmek

Muhendislik ogrencisiyim. Autocad, code blocks ve sql tarzi programlar kullanmam gerekecek. su an bir laptopa ihtiyacim var. Ancak bu islerden pek anlamam:D (o programlari da nasil ogrenicem allah bilir)
Bir kaç yerde şu 3 öneriyi buldum yorum yaparsanız harika olur :)
Onereceginiz başka model varsa da kabulumdur. Tesekkurler !
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com

 
Bence 1. ürün her şekilde işinizi görür.

Hali hazırda kullandığım sistem:

işlemci : i7-6700 3.40 Ghz (8 CPU)
ram : 16384 mb

Development bilgisayarı bu. Her şekilde ihtiyacımı karşılıyor. Çalışma ortamını ayağa kaldırdığımda 12 gb ram yiyor zaten direk. Sizin buna ihtiyacınız yok. O kadar büyük beklentiye girip, büyük paralar vermenize gerçekten gerek yok. Aslan olsun kaplan olsun. Dolar olmuş zaten anasının gözü. Ciddi manada render olayına girmeyecekseniz, dünya kadar para vermenin cidden manası yok. Zaten belirttiğiniz sistemleri öğrenmek epey zamanınızı alacaktır. Bence orta seviye bir bilgisayarla başlayabilirsiniz.

Evde kendi kullandığım bilgisayar ise sizin 1. sırada paylaştığınız ürünün i7 işlemcili modeli. Gerçekten hiç sıkıntı yaşamadan kullanıyorum. Keza baya bir iş yapıyorum üzerinde. Direk 1. ürünü alın, tatava yapmayın :D
  • bedbed  (17.11.16 15:01:44) 
ikinci bilgisayarın gerçek fiyatı o değil. 2600 e aldım geçen hafta. sadecenotebook.com dan bakabilirsin


  • psikologum ben  (17.11.16 16:33:10) 
sanırım ssd yok bunlarda. yoksa mutlaka ssd alıp takın.


  • icim urperiyor  (17.11.16 17:23:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.