[]

0km Golf mü 2014 Mercedes A180 mi?

Neden böyle bir soru soruyorum, çünkü 1.5 aydır gelmesini beklemekte oldugumuz 0Km 1.2 Golf TSI DSG aracımız 80.800TL den gelen 2 zamla birlikte durduk yere 83.400TL'ye cıkmış vaziyette ve bugün bir zam daha geldi (bugünkü zam bizi bağlamıyor). Şimdi ben de ülkeye aşırı sinirlenerek gemileri yaktım ve hep istediğim A180 benzinli otomatik araca yöneldim ister istemez. 2014 modelleri 91-95 civarında A180'in. 55.000 TL ham fiyatlı araclara gelecek ÖTV zammını da düşünerek, ki Golf için ham rakam 51.000TL A180 için 55.000TL üzerindedir, nasıl bir seçim yapmalıyım?

A180 benzinli urban/style paketli otomatik bir aracı tavsiye eder misiniz? Nasıl yakar, servis vs. ücretleri nasıldır?

Kafam aşırı karışık dostlar, net ve mantıksal bir yönlendirme yaparsanız sevinirim.

 
yeni araba alıp boşuna ötv verme


  • kveldulv  (17.11.16 12:49:44) 
a180 amg var annemde, yakıt fena değil. servise yetkiliye gidersen 1000 tl civarı olur. gerçi vw yetkilisi de ucuz değil. ama mercedesin sanayideki işleri de bir tık pahalı oluyor. 200 tl dert edeceksen alma orası ayrı.

ben mercedesi tercih ederim, tasarımı daha çok hoşuma gittiği için.

aile kurduysan, eş,çocuk gezeceksen de golf çok daha ferah. golf 6 kullandım 2 yıl eskiden, çok da rahat ettim. iç hacmi dar olmasa da basık a serisi.

panoramik cam tavan alarak bir tık ferahlık kazanabilirsin ama o da sıcak yerlerdeysen, ister istemez güneş etkisini hissettirecektir.

eski araba alınca ötv verilmediğini zannetmek de tuhaf ya neyse.
  • bir ileti paylastim  (17.11.16 14:41:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.