[]

Sorunlu eş, kas ağrıları, birden ağlama yardım?

Esim dün tüp bebek merkezine gitmiş fiyat vs sormaya orda kadın kredi kartına taksit yapıyoruz diyince birden bire ağlamış manyak maddi olakta paramiz var onu dert etmiyor . Bir kere daha böyle aglamisti. Psikoloji ve psikiyatri gitmişti selectra aldı kullandı sonra gitmek istemiyorum dedi bıraktı ilacı vs vs.

Bir kaç aydır garip bir şekilde bacağına yada koluna biraz sert dokununca felaket şekilde acidigini söylüyor hafif elimle dokunup bastırınca acıyor diyor garip oldu ama cidden hafif bastırma hafif sıkma durumunda acıyor çok fena diyor acaba psikolojik mi yada başka birşey mi var hangi doktora gorunmeli yardım bekliyorum


 
psikologa ve doktora görünmeli


  • nıç  (17.11.16 12:15:58) 
tup bebek kadinlar icin cok zorlu ve sancili bir surec, yetersiz/eksik hissetme, daha sonra surecteki islemler vs. baya yipratici oluyor. manyak demeden once karsinizdakini anlamaya calisin bence. forumlarda falan insanlarin nasil hissettigine iliskin bir cok bilgi var.


  • kassiopeia  (17.11.16 13:33:00) 
Para ödeyerek, hatta taksitle çocuk yapma fikri üzmüştür. sour+1


  • peggy  (17.11.16 13:46:22) 
@kassiopeia 2 defa yaptırdık tüp bebek ilk defa bir merkeze gitmiyor. Canımı sikan kas ağrıları aslında


  • Fritz-X  (17.11.16 14:02:34) 
iki defa gittiyseniz daha kötü zaten.
artık umudunu da yitirmeye başladıysa verdiği tepki normal.
kadınların üreme konularındaki süreçleri karşısında anlayışlı olmanız lazım.

yani "iki kere yaptırdık zaten, artık alışmış olması lazım" diye bir şey yok.
tam tersine, süreç ne kadar uzarsa, psikolojisi o kadar etkilenir.

kas ağrılarının fizyolojik bir açıklaması yoksa psikolojik hassasiyetin bedene yansıması da olabilir.

şahsi fikrim biraz daha hassas düşünmeniz gerektiği yönünde.
yanlış anlamayın, ama olaya biraz duygusuz yaklaşıyorsunuz gibi geldi.

aranızda çözerseniz psikologa gerek bile kalmayabilir.
yani psikologa götürmeden önce kendiniz ilginizi arttırın, biraz daha farklı davranın.

buradan yargılamış gibi olmayalım tabii, belki de hassas birisiniz, ama biraz daha arttırabilirsiniz ilgiyi.
haftada bir kere çiçek alıyorsanız, üç kere alın.
hiç almıyorsanız, almaya başlayın.

daha yumuşak olmaya çalışın vs.
  • blatta hiberna  (17.11.16 14:12:26 ~ 14:15:13) 
Kas agrıları fibromiyalji gibi geldi bana. Egzersiz esliginde terapi grupları var buyuk sehirlerde fizik tedavi bölümlerinde. Kas agrıları depresif ruh haliyle artıs gosterir. Ankaradaysanız tavsiye verebilirim gruplar hakkında.


  • curukturpkokusu  (17.11.16 14:26:49) 
cevaplara katılıyorum. ancak sorunuzda görünce coknuzuldugum bir detay var. ne sizi ne eşinizi tanımıyoruz. eşinizin bir probleminden bahsederken kendisini"...birden bire ağlamış manyak" şeklinde tanımlamanıza üzüldüm. o sizin eşiniz. can yoldasınız, çocuk sahibi olmak istediğiniz yarınız. kavgada bile söylenmemeli o söz...

muhtemelen tek başına gidip fiyat sormak, bilgi almak zoruna gitmiştir. tüp bebek tedavisi zorlu bir süreçtir; sadece bu fikre karşı çıkmayarak, para vererek vb şekild e destek olunmaz. bazen çok basit bir şeye gösterdiğiniz ilgi ve özeni arar kadın gözleri. o zaman gerçekten ictenliginize inanır.

kas ağrıları da hormon tedavisinden ya da stresten kaynaklı olabilir. evde tv izlerken hafif hafif masaj yapın. egzersizi hayatınızın bir parçası haline getirmeye çalışın. hem eşinizle ortak bir paylaşımınız daha olsun, hem de eşinizin havası değişsin biraz.
ağlama krizlerini ertelemeye ya da yoketmeye faydası olur.
  • balik kraker  (17.11.16 23:54:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.