[]

Bebek bezi tavsiyesi

19 aylık oğlumuz için aylardır Prima Aktif Bebek kullanıyorduk bir sıkıntı da yoktu ama firma bir haltlar karıştırmış ürünleri yenilemiş ve kalitesini düşürmüş. Son aldığımız ürünler de ciddi sıkıntı var, sürekli sızdırıyor, kıyafetleri geçtim, çocuğun sağlığı tehlikede artık. Netteki son yorumlarda da herkes şikayetçi olmuş zaten yeni ürünlerden. Denediğiniz başka markalar var mı? Hangi bebek bezini tavsiye edersiniz?




 
prima premium care.
bir de komili denedim ve çok memnun kaldim. hic pişik vb olmadolmadı. ama komili prizmadan az kapasite olarak. onu dikkate alın. daha sık değiştirmek gerekiyor. ama emicilik falan iyi

  • balik kraker  (17.11.16 07:36:13) 
mobil edit:komili denedim derken; 3 paketi bitiriyorum su an.

gece yatarken premium çare gün içinde komili kullanıyorum.
  • balik kraker  (17.11.16 07:37:29) 
bizim kız da paso pişik. beyaz olanına başladık dün (prima premium care). bakalım nolcak.


  • gidelimburadan  (17.11.16 09:21:05 ~ 09:26:50) 
Doğduğundan beri premium care kullanıyoruz. Hb, ebebek kovalayınca toplu alımda aktif bebekten bile ucuza geliyor.

Islak mendil olarak uni ve prima hassas bebek öneririm.
  • shenergy  (17.11.16 09:44:32) 
firmaya bu durumu bildirdiniz mi? çünkü bildiğim kadarıyla hatalı üretim olmuş belli bir kısmında bezlerin. bildirin, müşteri hizmetleri size en azından bir iki paket yollasın.


  • interview with the vampire  (17.11.16 09:53:52) 
prima premium kullandığımızda gece kaçırma yaptığı için başka marka aramasında molfix'i bulduk ve gayet memnunuz. Ancak gece gündüz sürekli kullanılırsa pişik yapmakta. gündüz prima gece molfix'i deneyin bir isterseniz.


  • tallguy  (17.11.16 09:55:32) 
Biz prima premium ile başlamıştık ama 2 numaraya geçince pişik yapmaya başladı. 2 numaranın iç yüzeyi öncekiler gibi ipeksi değildi daha kalitesizdi.
Biz de Huggies'e geçtik, memnunuz. Pişik sızdırma vs. sorunumuz yok.

  • battal gemalmaz  (17.11.16 10:03:26) 
Firmaya email attım, bezleri Hepsiburada'dan 2 koli olarak almıştım onlara da hatalı ürün şeklinde bildirdim ama sonuç yok. Bu adamlar emici kanallar diye bir şey çıkarmış ve ürünleri değiştirmiş yani üretim hatası değil ürünün yenilenmesi ile ilgili bir sorun var. Zaten facebook sayfaları ve şikayetvar.com şikayetlerle dolmuş taşmış. Halen kullanıp memnun olanlar büyük ihtimal eski seri ürünü kullanıyor.
Hatta şikayetlerde Premium Care'in de değiştiği ve onun da bozduğunu söylüyorlar. Ayrıca Premium Care aşırı pahalı diğer markalara göre, güzelim ürünün kalitesini değiştirip beni daha pahalı ürüne yönlendirerek amaçlarına ulaşmalarını istemiyorum. Her şekilde başka markaya geçeceğim.

  • creepy  (17.11.16 10:34:07) 
canbebe iyiydi. tek handikapı emici zımbırtısı ön tarafta. kaka yaptı mı arkadan sızdırabiliyor hemen değiştirilmezse

edit: molfix pişik yaptı, huggies sızdırma yapmıştı 2-3 aylıkken. o günden beri sadece aktif bebek (mavi olanlar) kullanıyoduk. eve epey bi stoklamıştım, onlar henüz bitmedi ama komşumdan da sızdırma durumunu duydum
  • la noix  (17.11.16 10:42:30 ~ 10:43:58) 
Huggies candır.!! Primadaki o plastik yapay koku bile almamak için yeter


  • ok pazartesi  (17.11.16 11:45:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.