[]

yüzüklerin efendisi

izlemedim. kime desem uzaylı görmüş gibi davranıyor.

izlemeli miyim bu seriyi? çok mu harika, hayata bakışımı mı değiştirir :( evetse neden, hayırsa neden?


 
ortamın izlemeni gerektiyorsa izle geç ki gerektiyor anladığım. bi daha lafı geçmez diyorsan daha güzel filmler de var.


  • kelepir  (16.11.16 23:40:10) 
yaş 20'yi geçmişse çok geç demektir, izleme zaten bu saatten sonra.


  • baba jo  (16.11.16 23:43:57) 
kişinin fantastik şeylere olan açlığının seviyesi ile bu serinin harikalığı doğru orantılı bence. ben de ilk önce "çok mu harika, hayata bakışımı mı değiştirir?" diye dolanırken, bir gün bunun fanatiği bir arkadaşımla yerimizden hiç kalkmadan bütün seriyi izledik. bakış açım da değişmedi. güzel olsa da abartıldığını düşünüyorum.

aynı şey harry potter için de geçerli. harry potter dünyasında yaşamak isteyen biri olarak, harry potter'ı sevmeyenleri anlayabiliyorum. çünkü kişi başından o heyecanı yaşamadığı için sonradan ısınamayabilir ya da "aaa, hala okumadın mı yoksa? ne ayıp!" şeklinde, sürekli beklentiyi yükselten cümleler, o seri okunduktan sonra "aaa, bu muydu lan o kadar övülen şey?"e yol açarak kişinin bünyesinde ters tepebilir.

"breaking bad", "game of thrones" ve günümüzdeki diğer tüm popüler ürünler için de geçerli bu dediklerim.
  • m e b  (16.11.16 23:51:12 ~ 23:51:29) 
izlemeden önce okumalısınız, sonra da epik savaş sahneleri için izlenebilir.


  • kahin ahtapot paul  (16.11.16 23:51:24) 
Yüzüklerin Efendisi İki Kule'yi 2002 yılında, 9 yaşındayken sinemada izlemiştim. Bakın bu filmler Game of Thrones gibi popüler olduğu için izlenen filmler değil. Gerçekten bir edebi esere dayanan, oyuncu kadrosu ve dönemine göre kullanılan efektlere göre oldukça kaliteli filmler. Benim gibi fantastik dünya meraklısı birinin bu tip filmleri izlememesini imkansız olarak gördüğümden sizin fantastik dünyayla ilgili olmadığınızı düşünüyorum. Yine de bir deneyin.


  • dissendium  (16.11.16 23:52:02) 
daha güzelleri var diyen arkadaşlardan o güzel filmlerin isimlerini alabilir miyiz? aynı türde.


  • 507  (17.11.16 00:05:18 ~ 00:05:31) 
Bence izlemeyin, ama okuyabiliyorsanız kitabını okuyun derim.
hayata bakışınızı değiştirmez ama geliştirebilir. kendi içinde bir felsefesi var, simgesel anlamları çok fazla. (süper bir şey de, iyice övemiyorum, herkesin tarzı kendine sonuçta)

  • firez  (17.11.16 00:06:43 ~ 00:08:28) 
Gelmiş geçmiş en iyi fantastik film serisi. Bu seriden bi film al, herhangi bir fantastik filme çakar. Görsellik, konu, soundtrack. Her şey efsane. Epikliğin tanımı. İzlemezsen bir şey kaybetmezsin, izlersen de bir şeyler kazanmazsın. Film sonuçta


  • glamdr1ng  (17.11.16 00:06:49) 
"nasıl izlemezsin" geyiklerine takılma. herkes her şeyi izleyecek, okuyacak diye bir kaide yok. ama izle, güzel film.


  • lesmiserables  (17.11.16 00:33:36) 
fantastik filmlere bayılırım, bu yüzden ilk 3e girer bende bu seri. yıllar önce ilk izlediğim zamanı hatırlıyorum ne heyecanlanmıştım. tarzınız değilse çok etkilemez ama kalitelidir, izlemenizi tavsiye ederim.


  • jonestown  (17.11.16 00:41:07) 
www.imdb.com

Ilk 15'e 3 film sokmuş, 3 filmlik bir seri. Sevmek zorunda değilsin ama oldukça yaygın bir kültürden eksik kalmış olursun.

Ben izlediğimde lisedeydim, rüyalarıma giriyordu.
  • harzem  (17.11.16 00:55:38) 
ortam için izlemeyin bir kere, kendiniz için izleyin. fantastik dünyaları seviyorsanız seversiniz. çünkü fantastik türün baş tacıdır yüzüklerin efendisi. daha güzel filmler var diye bir şey söz konusu değil çünkü kendi türünde birinci. ne bileyim güzel bir pasta ile 1.5 iskenderi kıyaslamış gibi olursunuz.

hayata bakış açını değiştirmez böyle bir duyuruyu açtıysanız. ama ne güzel dünyalar da varmış diye düşünebilirsiniz. hayal gücünüzü genişltebilir.

not: kitapları daha iyi.
  • dedimmidemedimmi  (17.11.16 11:20:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.