[]

sevgililige gecememe süreci

gecis diyemedim bizimki gecemeyis oluyor. 1 aydan fazladır gorusuyoruz, surekli goruselim diye ısrarcı da oluyor. asırı tutuk bi insan, bulusuyoruz ama sustugumuz da cok oluyor. yakınlasıyoruz zaman zaman. ve fakat gelecege dair bişiy soylemiyor, bu durum da benim sinirimi bozmaya basladı inceden. tamam illa hersey dile gelsin diye bi kaide yok diyeceksiniz ama ben neye guvenip de ilerleyecegim bilmiyorum. bu işlerde bi ortalama deger var mıdır, su kadar gorusme su kadar sure.
benden emin degil gibi bişiy aklıma geliyor, öyle olsa neden surekli gormek istesin. kafam baya karıstı anlayacagınız. yaslar 30 civarı.



 
Kararsız kalmış.


  • dissendium  (16.11.16 21:20:30 ~ 21:21:30) 
hoşlanıyordur ama sevgili olacak kadar değil. arama sorma olayına çok güvenme, biz ne günler gördük zamanında yüzüne bakmak istemediğimiz adamlara mesaj attık. yoklukta olabilir.

bi süre kendini geri çek. mesela yakınlaşıyoruz diyorsun ya, yakınlaşma. hayırdır derse de, sen hayırdır de dökülsün niyetini..
  • jonestown  (16.11.16 21:41:58) 
bir ay cok da uzun bir sure degil.


  • e haliyle  (16.11.16 21:45:00) 
@e haliyle, bence de ama vıcık vıcık bi 1 ay oldu, bana 3 ay gibi geliyor


  • galandar kostumu  (16.11.16 21:50:47) 
a. eğer erkeksen:

seni bekleten, senden içi en kıpır kıpır olması gereken vakitlerde emin olamayan hiçbir kadına duygusal yatırım yapma, hatta uzak dur. en iyi ihtimalle çaresiz kalırsa radarına girdiğin 3-4. planında olduğun bir erkeksindir, yedirme bunu kendine.

1 kere buluşursunuz tanışırsınız, 3.4. buluşmada iste bu demen gereken kadın her şekilde sizden deli gibi hoşlandığını hisseder. bu tür kadınları üzme.

b. eğer kadınsan:

ya çok korkak bir erkekle takılıyorsun, ya da senden farklı sinyaller aldığı için, bekli çözemediği için çekiniyor. kanımca 2. opsiyon daha makul. geleceğe dair birşey söylemek için çok erken, o da senden çekiniyor olabilir. biraz daha net sinyaller vermeye çalışabilirsin.

ha yok kendince friendzone köpek çekme falan uyguluyorsa kaç. cekilmez.

bir de ilk ayin icin vicik vicik demişsin. bulutların üzerinde olman gerekiyordu. ilk ayınız daha vıcık vıcık sıfatı biraz köprüden once son çıkışın geçildiğini gösteriyor. eğer kadınsan, a şıkkının karşı tarafı da olabilirsin.
  • Lorik Cana  (17.11.16 00:19:28 ~ 00:24:59) 
Başkasını bul.


  • arnold schwarzeneger  (17.11.16 12:06:29) 
ben de aynı süreçte ve benzer bir durumdayım.
siz söylüyor musunuz mesela geleceğe dair bir şey? tepkisi ne oluyor? 1-2 ay sonrası için konuştuğunuz bir konser ya da öylesine bir tatil hayali konuşulsa ne diyor?
bence ara ara 1-2 gün kendinizi geri çekip böyle normal devam edin. 1 ay gerçekten erken. belki yeni bi ilişkiden çıktı kendini psikolojik olarak hazır hissetmiyor ve bunları düşünmek istemiyor olabilir. size yakın hissetmese bu kadar sık görüşmezdi. sadece düşünmeden yaşamak daha rahat geliyodur şu an için. biraz izin verin, canınızı da sıkmayın.
  • nıç  (17.11.16 12:22:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.