[]

siyasi olarak farklı düşündüğünüz kişinin yanında çalışmak

kime ne değil mi? azcık profesyonel olmalı? önce insanlık falan.

yoksa ülkede nasıl mutlu olalım. değil mi?

yanında derken altında diye açayım.

var mı zorluğu? yoksa kimse kimseye karışmıyor mu?


edit: siyasi görüşün sohbet konusu olacağını sanmıyorum. diş polikliniği. hekimiz.

 
yerine ve kişiye göre değişir. küçük işletmelerde, yöneticinin kişiliğine göre sorun olabilir. zaten büyük bir firmada böyle şeylerin pek bahsi olmaz diye düşünüyorum. mesela arkadaşım 5 kişilik bi yerde çalışıyor. patronları çok kemalist bir kadın ve sürekli akp'den şikayet ediyor. çalışanlardan biri de epey akp'li. sessiz kalmak zorunda kalıyor. yani böyle bi ortam olursa sesinizi çıkaramazsınız. görmezden gelebilirim derseniz problem yok.


  • nathanieltroy  (16.11.16 18:34:16) 
sürekli siyaset filan mı konuşuyorsunuz? konuşuyorsanız neden konuşuyosunuz?

bizde alakasız görüşte olan insanlar var. gereksiz konuşmaya girmiyoruz hiç tartışma çıkmasın diye.
  • elorelia  (16.11.16 18:35:21) 
Işe gore degisir. Ben 2 gün icinde ayrilmistim oyle bir durumda kalip. Meslegim geregi olmazdi cunku. Siz ne iş yapacaksiniz onunla alakali biraz.yani siyasi görüşle yapacaginiz iş arasinda baglanti var mi yok mu ona gore.


  • aquarium  (16.11.16 18:38:56) 
kim olduğuna nasıl davrandığına bağlı 2007 2008 yılında çalıştığım işyerinde patron bir siyasi partinin il yönetiminde idi. Arabasına seçim zamanlarında bayrak yapıştıran tiplerden. Tamamen zıt siyasi görüşteydik. Yani şöyle söyleyeyim ben patron o eleman olsadaydı ben şutlardım. (sırf siyasi görüşünden) ofise gelen müşteri haricindeki misafirler bile hep siyasi çevresi idi.hiç sıkıntı çekmedim.


  • dunyatuhaf  (16.11.16 18:39:29) 
bazı yerlerde çalışanlar kendi içinde cemaat, dergah yapısı oluşumuna kadar vardırıyor işi.
bu türlerle değil de, kişisel görüşleri farklı olan insanlarla bir arada yaşamak zaten çağdaşlığın gerektirdiği bir davranış.

  • kfk  (16.11.16 19:56:49) 
Sıkıntı olmaz.


  • arnold schwarzeneger  (17.11.16 11:55:17) 
Kimse isyerinde siyasi muhabbetlere girmiyorsa bir sorun olmaz, profesyonel olmak lazim evet.
Bizimkilerle ayni kulvarda goruslere sahip oldugumuz icin biz konusuyoruz:)

  • stavro  (17.11.16 12:02:32) 
bu kişiye göre değişir bence. yani saygılı olmakla alakalı. ama ülke insanında bu yok maalesef. ama ılımlı biri değilse siyaset konuşmasanız da illa ki bir yerde çatışma olabilir.


  • tute  (17.11.16 12:05:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.