[]

Hangi internet saglayicisini secmeliyim?

merhabalar,

bir iki hafta icinde ttnet ile olan taahhutum bitiyor. kendisinden son yasadigimiz olaylar sonucu illallah ettim. tek sifre adi altinda bi dolandirilmadigimiz kalmisti. birileri playstore'dan 240TL oyun almis ve ucreti bizim faturaya yansimisti. haftalar suren ugraslar sonucunda paramizi geri alabilmistik. bu yuzden kendisinden baya bi sogudum ve yeni bir internet saglayici arayisindayim.

istanbul'da yasiyorum ve bulundugum bolgede fiber yok.

su an 16mbps'e (max 10 aliyoruz) kadar 50GB AKK'li limitsiz yalin adsl kullaniyorum. odedigim ucret 54TL. ttnet arayip bir teklifte bulundu. ayni tarifeye 24 ay daha taahhut verdigim takdirde 59TL'ye devam edebilecegim.

1) teklif uygun mu? ttnet ile yola devam mi etmeliyim?
2) ilk soruya cevabiniz hayir ise alternatif oneriniz nedir?

cok tesekkurler.

 
Uydu net


  • glamdr1ng  (16.11.16 16:40:02) 
ben superonline kullanıyorum. sorun yaşamadım. hatta son taahhüt yenilemede piyasa değeri 300-400 tl olan tablet verdiler.


  • steve rogers  (16.11.16 16:44:29) 
turknet nasil?

taahhutsuz, 100 mbps, 150GB AKK, 1000 dk ev telefonu = 59.99 TL diyor sitesinde.

uydunet icin, fiber gibi desteklenen bolgede oturmam gerek miyor mu?
  • arşivci  (16.11.16 16:46:31) 
Evet desteklenen bölgede oturmanız gerekiyor. Türknet hakkında pek iyi yorumlar görmüyorum. Eğer adsl altyapısı türk telekom tarafından sağlanıyorsa pek bi iyileşme beklemeyin.


  • glamdr1ng  (16.11.16 17:03:55) 
bence bulunduğun bölge için tek tek herkesi arayıp fiyat al. biz superonline 8 mbpsye kadar kullanıyoruz, desteklemiyor diye 16lık paket bile vermiyolarlardı. istanbulun göbeğinde :( telekom ve vodafoneu aradık ikisinde de fiber varmış biz şok. sözleşmemiz bitince değiştireceğiz.


  • freya  (16.11.16 17:15:31) 
uydunet ve/veya turkcell superonline yoksa zaten her şartta türk telekoma bağımlısın. Yani Türknet'ten hizmet alsan da fiyat ucuzlar, akk artar falan ama aynı hattan aynı "max 10 mbps" aldığın internet devam edecek. Ama işte daha yüksek adil kotalı paket falan bulabilirsen geçebilirsin bence.


  • rodriguez2  (16.11.16 17:26:43) 
turk net te sana sözleşme yapmıyor. 2 yıl bir nebze özgür olacaksın. turk neti bir artısı da bu


  • oburosman  (16.11.16 17:34:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.