[]

Baskı Balata değişimi?

Aracımın baskı balatası 50 bin km dayandı. Opel servisi 700-800 tutar dedi. Aracım 96 model opel vectra gls.

1- Aracınızın baskı balatası kaç bin km dayandı? Marka model belirterek yazar mısınız?

2- Ne kadara yaptırdınız? Servise veya herhangi bir ustaya mı yaptırdınız?

 
350 ye değiştirdim, 110 binde değişti. araç reno symbol.

Ama yetkili serviste değiştirmedim, onlar hayvan gibi şeyapıyolar.

Normal bir serviste benim fiyata değiştirebilirsin belkim.
  • anonymice  (16.11.16 16:14:54 ~ 16:15:31) 
balatanın ömrü kullanıma göre değişir. araba hareket halindeyken debriyajı çok kurcalarsan balatayı yersin. 20 binde de değişir, 200 bin km de götürür.

serviste yaptırma sanayiye götür. servisten yarı yarıya ucuza halledersin.
  • cekilmis gayfe  (16.11.16 16:15:04) 
Eski aracım Peugeot 206 2004 model, 115000 km'de sattığımda derbiyaj balatası daha değişmemişti. Aracı ilk alırken (100000 km'de idi) servis kesin değişmeli diyordu. Sanayiye götürdüm, sorun olmaz demişlerdi, olmadı nitekim.


  • Lethe  (16.11.16 18:38:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.