[]

üniversite yemekhanesinde hayvani zam

okuduğum üniversitenin yemekhanesinde geçen sene yemek 2 liraydı. bu sene 2.5 lira, ikinci basım da 5 lira oldu. ben böyle rezalet ne gördüm ne duydum. merak ettim okuduğunuz üniversitede böyle bir zam oldu mu? bir de zamanla fiyatların normale dönmesi söz konusu olabilir mi sizce? change.org'da kampanya başlatılmış ama ne olur bilmem. sanırım yemekhanesi en pahalı devlet üniversitesi.




 
change.org'la kalacaksa olmaz o iş. yemekhane ya da rektörlük önündeki bir protesto işi çözer. ülkücülerle solcuların bu tip bir protestoya aynı anda katıldığını gördüm. ve istediklerini aldılar.


  • zgrydn  (16.11.16 14:27:23) 
chance.org'dan sonuç beklemeyin bence. yapılacak en iyi şey öğrencilerin imzasıyla beraber seçilen 3-4 temsilcinin rektöre gitmesi. o da çözüm olmazsa zaten protesto.


  • golgi aygıtı  (16.11.16 14:33:51) 
protesto falan etmeyin delimisiniz siz? iki dakikada toma gelir, onun yerine zengin çocukları okulu bıraksın zaten baba işini devralacaklar (çok ciddiyim dalga geçmiyorum), sosyalist, devrimci, atatürkçü kesim evden sandiviç getirsin (ayıp değil, biz ofise getiriyoruz ki para kazanan insanlarız (öğrencinin geliri olmuyor diye dedim yanlış anlaşılmasın)) bir ay sonra yemekhaneyi baş örtülü bacılarımız ve sünnet sakallı abilerimiz zaten protesto edecek, rektöre gidecek, kavga edecektir, onlar yaparsa toma gelmez, biber gazı gelmez bir iki ay problem olur ama o kadar.


  • selam  (16.11.16 14:41:25) 
change.org ciddi tepki veremeyenlerin gazının alındığı, klavyeden bir tık ile "benden çıktı bu iş, şimdi onlar düşünsün" kafasındaki adamların işi.

bir kaç ülkede iş görüyor, türkiye için anca "iki çoluk çocuk internette anket yapıyorlar" durumunda.

bu bize anlattığınız şekilde rektöre anlatın derdinizi çok daha kesin ve ciddi sonuç alacaksınız.
  • kurnaz  (16.11.16 14:43:57) 
Bizim her sene 25 kurus zam geliyordu, gecen yil 2.25'ken bu yil 3'e cikinca epey tepki gosterildi imza toplandi 2.50'a dustu. Bir sekilde topluca tepki gostermek gerekiyor.


  • signore  (16.11.16 15:04:21) 
Hiç umursamıyorlar. 2.75'ken isyan edildi 3'e çıktı. Devlet üniversitesi bir de. 1 hafta önceden yiyeceğin günleri seçip ödemen gerekiyor. Seçmezsen veya ikinciye alırsan 7 lira ödüyorsun.


  • Lim5  (16.11.16 18:34:44) 
sen hacettepe'yi gormemissin. ilk gecis 1.80 ikinci gecis 7


  • bollocks44  (16.11.16 18:48:23) 
bizimkiler iü için ekşiye taşımışlardı konuyu. sonra geri çekmişlerdi. bu yıl ne durumda bilmiyorum daha gidemedim yemekhaneye. protesto yapın. change.org pek bir çözüm sağlamaz.


  • ruhen hastayim ben  (16.11.16 19:13:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.