[]

MacBook'tan sonra en stabil laptop

MacBook dışında yazı çizi işleri için çok ağır ve yoğun olmayan işlerde sürekli olarak kullanılacak en stabil laptop hangisidir?




 
marka mı soruyorsunuz yoksa özellik mi anlamadım ama ssd takmadığınız sürece 1500-2500 bandında macbook'a yakın bir performans almanız zor. güçlü ve yeni nesil bir işlemci, ram ve ssd birleşince güzel sonuçlar ortaya çıkabilir.


  • golgi aygıtı  (16.11.16 14:36:41) 
@golgi Evet marka ve model soruyorum spesifik olarak. Fiyat önemli değil. Çizim, video edit gibi çok yoğun çalışma gerektiren işler için kullanmayacağım, beklentim sürekliliğinin olması, yarı yolda bırakmaması. Sony Vaio hala üretmiyor galiba, mesela bu markanın modellerini beğenirdim.


  • razvan rat  (16.11.16 14:47:24) 
evet bildiğim kadarıyla üretmiyor hocam. bütçenizi bilmediğim için farklı fiyatlarda ürün seçenekleri bırakıyorum buraya. dediğim gibi biraz daha performanslı çalışması için mutlaka ssd disk takın cihazınıza.
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com

marka olarak da casper ve hp harici cihazlara yönelmenizi öneririm. asus, lenovo, dell(ben 7 yıldır 3 dell laptop aldım 2'si kendime 1'i kardeşime. 2. laptopum 2 yaşında.), toshiba diğerlerine nazaran daha kaliteli olabilecek markalar.
  • golgi aygıtı  (16.11.16 15:01:34) 
@golgi Teşekkürler


  • razvan rat  (16.11.16 16:25:31) 
asus ux serisi,
lenovo thinkpad t serisi,
samsung ativ book serisi,
toshiba toughbook serisi (amaca göre)
dell workstation serileri

bunlar gayet stabil. üzerinde çalışan işletim sistemi de düzgünse, her biri 5 yılı rahat devirip 10 yıla koşabiliyor.
  • babilbaligi  (16.11.16 17:44:38) 
model olarak bir şey diyemeyeceğim ama mmonster'lara bakmanı öneriririm.
www.monsternotebook.com.tr

  • kfk  (16.11.16 18:02:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.