[]

erkek metal kol saati sıkılığı, sallanması, koldaki yeri.

Daha önce hiç metal kordonlu kullanmadım. Şimdi yaptırdım bunu böyle sanki bol gibi. Normal mi bilekten aşağı 4 5 santim gidebilecek kadar bol olması, kolda sallaması? Yoksa silikon veya deri gibi sıkı sıkıya yapışması mı lazım. Bir görüntü açısından soruyorum iki çok az hareket edebilir hale gelirse acıtır mı diye soruyorum.

Bi şeyapın siz nasıl yapıyosunuz.


 
Çok sıkı olursa rahatsız eder. 4-5 cm sanki çok gibi ama hafif gevşek olmalı.


  • arnold schwarzeneger  (16.11.16 13:56:21) 
Bir saatçiye gidip koluma göre ayarlayın derseniz ayarlarlar zaten alet edevatlarıyla.

Ama çok az bolluk olması kafi, o da bileğinizi rahat hareket ettirmeniz için. Öyle 4-5 cm aşağıya kayıyorsa boldur.

Internetteki fotoğraflara bakarak nasıl durması gerektiğini görebilirsiniz.
  • crown  (16.11.16 13:57:12) 
Yani durup dururken degil de çekersem aşağı doğru veya kaldırıp sallarsam iniyor. Saatçi ayarladı zaten ama bilemedim


  • herbivor  (16.11.16 13:58:26) 
Şöyle ki saati maksimum aşağı çekebildiğim yer 4.5 veya 5 cm oluyor saatin bitimiyle elimin başladığı yer arası. Saat dönemiyor. Şurda: www.askmen.com kolunuz yere dik olduğunda 2 inc(5.08 cm)den aşağı inmemeli diyor. Redditte falan dönmemeli diyen var, ben dönebilir seviyorum diyen var vs. Normal gibi sanki. Silikon gibi sıkı sıkı olursa bu çirkin gözükür ve acıtır sanırım.


  • herbivor  (16.11.16 14:29:33) 
metal kordonlu takiyorum, dirsegimi diklestirdigim zaman bilegin oradaki kemigin uzerinden altina dusuyor, yani 5 cm civari. saati disariya dogru cektigim zamansa kolum ile aradaki boslugun mesafesi 2 cm. herhangi bir rahatsizlik hissetmiyorum 11 yildir ayni saati kullaniyorum.


  • baldur2  (16.11.16 14:33:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.