[]

kadınlar-erkekler

bi erkek olarak kızların biz erkeklerle nasıl öpüşüp seviştiğini anlayamıyorum arkadaş. yani biz özünde birer sığır olan, çoğumuzun ağız temizliğine dikkat etmediği, dişini bile fırçalamayan, her gün duş almadığımız için ter kokan, bi ayakkabıyı her gün giyen tipleriz. özellikle askerliği görseniz tiksinirsiniz bizden hanımlar. hal böyleyken diyeceğim şu, bu bakımlı kızlarımız kadınlarımız nasıl bizim gibi iğrenç tiplerle öpüşüp sevişebiliyor. yani benim bile selamlaşırken öpüşmekten haz etmediğim arkadaşımın sevgilisi var anasını satayım. kızın koku alma duyusunu, görme yetisini falan kaybetmiş olması lazım. nasıl bizim gibi pis tiplerden mideniz bulanmıyor kızlar bi anlatın hele.

edit: metroseksüeller hariç, sıradan anadolu erkeğinden bahsediyorum ben. birbirimizi kandırmayalım.


 
Kendi adına konuş abi. Sabah akşam diş fırçalarım (çocukluğumdan beri, kızlar öpsün diye değil), sabah spordan sonra akşam yatmadan önce iki kez duş alırım, her gün farklı ayakkabı giyerim, çantamda her zaman body spray ve parfümüm vardır, abartmadan güzel kokarım.her gün tshirt değiştiririm vs.

Bunları zaten yapman lazım. Kızlar sevgili olsun baksın diye değil, topluma saygıdan dolayı
  • dannyb  (16.11.16 13:00:26) 
öpüşürken sakallar batmıyor mu mesela ben de bunu çok merak ediyorum rahatsız edici bi his olmalı


  • hypervaskulerdondurucu  (16.11.16 13:06:21) 
aynen, kendi adına konus ya, benden daha titiz olan adamlar tanıdım zamanında


  • balpolen  (16.11.16 14:37:32) 
Benim sevgilim her daim mis koktugu icin bilemiycem :) Cidden bunu ben de dusunmustum. Sürekli ter kokan dus almayi pek sevmeyen bir erkek arkadasimiz vardi, sevgilisi de vardi bunun. Hep derdim koku duyusu yok herhalde bu kizin. Bir gun biz oturuyoruz bunlarin evinde cocuk dus aldi geldi kiz da sacini kokladi hayret guzel kokuyo genelde kokmaz dedi adafaf alismis herhalde.


  • sanguine mcqaer  (16.11.16 14:40:44) 
Bahsettiğin leşlikte kadınlar da var, erkeklere özgü bir şey değil yani bu kızlar pembe sıçmıyor. Her cinsin temizi de var leşi de var, herkes ona göre eşleşiyor işte.


  • angelus  (16.11.16 14:42:47) 
O tarife uygun erkekle o tarife uyan kız öpüşüyordur. ben temizliğine önem vermediğini gördüğüm adamdan soğurum direkt. önce kendisine sonra karşısındakine saygısının göstergesi olarak algılarım ben.


  • eksi sozlugun tatli insani  (16.11.16 15:25:35) 
sakal olayına açıklık getirmelisiniz hanımlar.


  • hypervaskulerdondurucu  (16.11.16 18:36:37) 
@hypervaskulerdondurucu sakal iyidir. rahatsız falan etmez, bıyık edebiliyo ama.


  • sanguine mcqaer  (17.11.16 02:07:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.