[]

Sefer Tası??

Artık iş yerine evden yemek getirmem gerekecek.
Sağlam dökme/kayma yapmayan sıcak tutan yemek termosu lazım. Çok büyük olsun istemiyorum.
Kullanıp memnun kaldığınız ürünler var mı?
Büyük bir ihtimalle internetten alacağım link de verebilirsiniz.
İnternette yoksa mağaza ismi de olur. (İstanbul (tercihen Avrupa Yakası))

Not: En fazla 100 TL verebilirim.

Teşekkürler.

 
bi ara sefer tasını yeniden kullanıma sokmayan çalışan bir akım başlamıştı internette, onların izini sürersen uygun ürünlere ulaşabilirsin bence, muhtemelen tupper vb.nin ürünleri de vardır. + sefer tası yerine taşıması kolay, sızdırmaz ayrı ayrı kaplar da düşünebilirsin.


  • 9kuyruklukedi  (16.11.16 12:35:44) 
decathlon'a bakabilirsin.


  • thewizardofearthsea  (16.11.16 12:48:31) 
is yerinde isitma imkani olmadigi icin ben de sicak tutan yemek termosu arayisindaydim bir kac ay önce ve bunda karar kildim:
www.amazon.de
sabah isittigim corbayi koyuyorum icine, 4-5 saat sonra öglen yemeginde ilik degil, hala sicak corba iciyorum. normal yemek icin denemedim daha ama onlari da sicak tutmasi gerekiyor.
dökme kismi icin yorum yapamiyorum. ben termosu oldugu gibi cantama yerlestirip cantayi yan yatirmamaya/devirmeyeye özen göstererek normal tasiyorum, is yerine varinca akma/sizma olmadan cikariyorum cantadan. devirme durumlarinda ne olur bilemem.
  • shi aila  (16.11.16 13:05:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.