[]

f/p oranı iyi elektrikli ısıtıcı arıyorum

merhabalar ilk sorum yukarıda. ikinci soru ise kiracı bulundugum evde kombi masrafı bin tl çıktı ve ben dört ay sonra evden cıkacagım icin bu masrafı karşılamak istemiyorum tek de yaşadıgım için elektrikli ısıtıcı almayı düşünüyorum. iş saatleri evde olmayan biri olarak elektrikli ısıtıcı fikri mantıklı mı, ortalama ne kadar fatura ekler elektriğe?

şimdiden teşekkürler, asıl soruyu unutmayalım ekonomik ısıtan elektrikli ısıtıcı tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler


 
elektrikli ısıtıcı sorunu yanıtlayamadığım için üzgünüm.

kombi konusunda iki kelam edeyim. olay nedir bilmiyorum ama kombi arızalandıysa ve tamiri için bin lira masraf verdilerse, o kombiyi tamir ettirmek en iyi çözüm gibi duruyor. sen evden çıkarken kombinin tamir masrafını depozitodan kesecek çünkü ev sahibi. en azından tamir masrafını ödemiş olursun, adamın uyduracağı rastgele bir rakamı ödemekten kaçınırsın. üstüne bir de elektrikli ısıtıcı ile falan uğraşmazsın.

eğer olay bu şekilde değilse o halde mesaj at, sileyim yanıtımı. yanıtlanmış gibi durmasın sorun.
  • knight of cydonia  (16.11.16 09:59:20) 
  • goodz  (16.11.16 10:21:15) 
kombi evin demirbasidir, ev sahibine aittir. bizde bozulunca ev sahibi yeni kombi alip taktirmisti. kirayi ona verdigimizde de kombiyi aldigi yere bizden aldigi parayla odemisti.

o yuzden depozitodan dusmesin. son kiranizi siz depozitoya saydirin. ev sahibi kil biriyse. anahtari teslim ederken yaninizda bir sahit bulunabilir, anahtari teslim ettim diye de ya bir sms gonderirsiniz. ya da anahtari teslim aldim diye belirttigi bir imza alirsiniz.

elektrikli isitici mantikli bir cozum. yalniz pek saglikli degildir. idare ederim diyorsaniz neredeyse bedava'ya satiliyor: www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

bu isiticilari bizzat gorerek de cevrenizden alabilirsiniz. kargoya ve internet sitelerine guveniyorsaniz da oralardan alabilirsiniz. fiyatina gore kalitesinin artip azaldigini unutmayin. ucuz olan da is gorur fakat mutlaka parcalari daha ucuza mal edilmistir, kalite kontrolu dusuktur.
  • idexo  (16.11.16 10:22:40 ~ 10:28:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.