kombi evin demirbasidir, ev sahibine aittir. bizde bozulunca ev sahibi yeni kombi alip taktirmisti. kirayi ona verdigimizde de kombiyi aldigi yere bizden aldigi parayla odemisti.
o yuzden depozitodan dusmesin. son kiranizi siz depozitoya saydirin. ev sahibi kil biriyse. anahtari teslim ederken yaninizda bir sahit bulunabilir, anahtari teslim ettim diye de ya bir sms gonderirsiniz. ya da anahtari teslim aldim diye belirttigi bir imza alirsiniz.
elektrikli isitici mantikli bir cozum. yalniz pek saglikli degildir. idare ederim diyorsaniz neredeyse bedava'ya satiliyor:
www.hepsiburada.comwww.hepsiburada.combu isiticilari bizzat gorerek de cevrenizden alabilirsiniz. kargoya ve internet sitelerine guveniyorsaniz da oralardan alabilirsiniz. fiyatina gore kalitesinin artip azaldigini unutmayin. ucuz olan da is gorur fakat mutlaka parcalari daha ucuza mal edilmistir, kalite kontrolu dusuktur.