[]

Ankara Soğuğunda Yelkenli Montu

Decathlon Outlet'e şöyle bir ürün düşmüş: www.decathlon.com.tr

Açıklamasında:

"270 gr/m² Stratermic membran kaplamanın iç kısmı polardır.
STRATERMIC® kumaş vücut tarafından oluşturulan teri dışarı atar. RET* =6."

yazıyor. Bu tarz teknik terimlere fazla hakim değilim ancak almaya değer mi? Yelkenli montu olması başka yerlerde kullanılması konusunda sorun yaratır mı? Hava almaması vs. gibi handikapları olabilir diye düşündüm.

 
valla 100 liraya su-hava geçirmemezlik ve ısı yalıtımı vaadediyorsa alınabilir. ama yani aynı şeyi vaadeden columbia, jw falan 700-800 lira. bu işte bir iş var. 100 liraya mont nerede bulacaksın zaten al dene derim.


  • cekilmis gayfe  (16.11.16 00:45:54) 
Öncelikle su geçirmez demiyor, su tutmaz diyor. Su montun üzerinden kayar ama sağanakta ıslanırsınız. Bu softshell montlar genelde outdoor sporlarında 2. katman olarak kullanılır, üstüne wind-water proof bir mont giyilir. Tavsiyem ankara soğuğunda bu poları 2. kat olarak kullanın, üstüne de güzel bir parka alın derim.


  • utkumon  (16.11.16 00:52:01) 
utkumon dogru demis.

bunlar ek katmandir.

bende benzeri var alt katman olarak cok iyiler sicak tutuyorlar.
  • kurnaz  (16.11.16 00:58:03) 
Ankara soğuğu için şöyle bişey lazım

www.columbia.com

ben de cekilmis gayfeye katılıyorum. Adamlar omni heat teknolojisi + kaz tüyünü burada 1000 liraya satarken 100 liralık üründen benzer performans beklenmemeli
  • yüzyıllık yalnızlık  (16.11.16 01:26:06) 
bu şeyi denemiştim. çok leş bir dizaynı var yani sıcak tutsa bile görüntü olarak hoş değil. fotoğrafa aldanmamak lazım.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (16.11.16 01:42:33) 
Maalesef genc. Ankara sogugu düşündüğün gibi değil. Bu zımbırtı Ankara sogugunu kesmez. Bunu ancak nisan sonu (iyimser olursak) mayıs ve ekim aylarında giyersin.


  • primetime  (16.11.16 10:20:57) 
buna benzer bir ürün decathlondan almıştım. tüm gün termik santral gibi elektrik üretiyorum. hatta bazen parmağımı metal bir nesneye yaklaştırdığımda kıvılcım atıyor. elektriklenme mevzusuna dikkat...


  • cici calvo mea culpa  (16.11.16 10:26:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.