[]

Sanalpazar tarafından dolandırıldım, hukuken ne yapılabilir ?

Merhabalar,

Tam olarak 45 gün önce buradan gitarımı sattım, komisyon ile birlikte toplamda 2.126 tl adamların havuz hesabına girdi.

Normalde 3 gün içinde yatması gereken param hala yatmadı. Telefon destekleri yok, yazıyorum ve cevap veriyorlar. Yazdıkları tek şey paramın 60 gün içerisinde yatacağı.


---


Tarafınıza daha kısa bir süreç vaadinde bulunmamız maalesef mümkün olmayacaktır. Aksi takdirde ürün bedeli aktarımı süreci konusunda verdiğimiz bilgilerin gerçeklik payı olmayabilir.

Zira güncel işlemler belirtmiş olduğumuz üzere 3 iş günü sonra satıcı üyelere aktarılacak iken bekleyen tutarların da en geç 60 gün içerisinde tamamen ödenmiş olması hedeflenmektedir.

Saygılarımızla,
SanalPazar


---

60 gün olmasına 15 gün var. Bu konuda madur olan çok insan var, zaten adamların diğer şirketi olan gold battı, muhtemelen oaraya para aktarıyorlar buradan. Hali hazırda hızlıal.com da bu adamlara ait. Donanımhaber de falan konusu var. Tüketici hakem heyeti, suç duyurusu gibi alternatiflere gitmişler ama sonuç ney bilmiyorum. Adamlar son zamanlarda alışveriş yapan insanların parasını 3 gün içerisinde yatırıyor, arada benim gibi aylardır parasını alamayan bir grup var.

Benim merak ettiğim şey şu,

Bunlar 15 gün sonra paramı yatırmazsa hukuken yapabileceğim ve daha önemlisi sonuç alabileceğim bir yol var mı ?

Suç duyurusunda bulunsam, avukata gitsem falan ne gibi bir sonuç çıkar ?

4-5 aydır parasını alamayan insanları görünce 15 gün sonra paramın yatacağından umudumu kestim artık.

 
tabi ki var dava açarsın. hukuki yollardan mücadele edebilirsin. geçmiş olsun, umarım paranı alabilirsin.


  • cekilmis gayfe  (15.11.16 23:52:04) 
Ben ps4 almıştım gg üzerinden. Adam ürünü kapıma kadar getirdi oraya da öyle yazmış kargo bilgilerine bende onayladım. GG gizlilik ihlali olduğunu anlaşmayı onaylamadığını söyledi ve paramı geri iade etti. Böylece hem ps4 hemde para bende kaldı.

Ben lavukluk yapmayıp tabi ki yeniden işlemleri yaptım ve parasını verdim arkadaşın o da bana uncharted 4 hediye yollamıştı sağ olsun.

Yani böyle aptal durumlar olabiliyor, maalesef.
  • gozu acik sevisen yahudi  (16.11.16 00:16:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.