[]

Sizce de çok fazla gezi blogu yok mu?

Şu sıralar gezi bloglarına merak saldım da oldukça fazla kişi bloggerlık yapıyor.


Evliyiz geziyoruz
musmutlugezençift
yoldayımyollar
seyyahgunlugu
gezicigünlük

tarzında isimlerle bir sürü kişi var ve hepsi de çok mutlu hepsinin de çok fazla takipçisi var. Bir çoğu sponsor da bulmuş.


Bu sektör gerçekten bu kadar geniş mi?

 
gezi blogları hep vardı. şimdilerde insanlar nasıl pazarlayacağını öğreniyor işte. insanların da en çok sevdiği şeylerden biri. o yüzden blogları iyice abartıp, meşhur ediyorlar.


  • kfk  (15.11.16 22:06:08) 
geniş çünkü insanlar yapamadıklarınıo görüp kendilerini onların yerine koyuyorlar.

bu her alanda geçerli ama daha elle tutulur bu. parfümlerin makyaj ürünlerinin satış temeli de bu, o mankenin yerine koyuyorsunuz hayalinizde kendinizi, bu da mutlu hissettiriyor.

tatil bloglarıda böyle, adam metrobüste 2 saattten sonra istanbulda şehir trafiğinin dibinde yaşayan biri maldivlere gidiyor 2 saatliğine.

artmasının başka sebebide 2 şehir gören kendini seyyah sanıyor. ben viyanada yaşıyorum kaç senedir, en çok ziyaret edilen destinasyonlardan biri burası. herkes yazıyor bir şeyler burası hakkında, gülüyorum çoğuna, saçma çünkü, geçen biri naif bir şehir demiş buraya, hauehauheau naif şehir ne yahu, kasmış, zorlamış ilginç olacağım diye.

adam 2 gün gezmiş viyanayı sanki 40 yıllık viyanalı, mozart konserine gitmiş kursalonda turistler için olanlara, sanki mozart kendi çaldı piyanoyu öyle anlatıyor. kısaca bunlara bakınca ciddiye almam çoğu gezgini.

olay kendini avatar misali o kişi yerine koymak işte.
  • kurnaz  (15.11.16 22:09:38 ~ 22:10:09) 
Bir arkadasimin gezi blogu var. Artik bunalmis olacak ki bu "baba parasiyla geziyorsun, sponsorla geziyorsun, isin gucun yok bol bol zamanin var da geziyorsun" yorumlarina cevap olarak bir yazi kaleme (klavyeye?) almisti :)

hayatveseyahat.com
  • crown  (15.11.16 22:28:01 ~ 22:33:48) 
Gezi blogu çok da gezgin yok.
Şimdi mail atsak, 19unda yemekli falan tanıtımımız var istanbulda gelebilir misiniz diye 97.8% evet cevabını alırız. Niye? Adam 6 yıl önce gitti 5 günlük balkan turunu döndürüp döndürüp veriyor aq. Üsküp belediye başkanı o kadar övmüyordur memleketi. Bi de tr malum pasaport dert uçak bileti dert. Bizim blogcu gezginlerimizin de götü zora gelmez, öyle backpacking falan yapamazlar, mecbur ya fırsat sitelerinde tur kovalayacaklar ya da sponsor bulmayı umacaklar.

  • khiron  (15.11.16 23:04:49) 
khiron +1 gezi blogu çok ama gezgin yok. Gerçekten çoğu bir tatili 15 başlıkla post haline getiriyor ya da eski şeyleri basıp duruyor.

Ayrıca gezi blogu işinde iyiyseniz iyi para var. İlla gezi sponsoru gibi pahalı şeylerden bahsetmiyorum, tur siteleri sırf backlink yazıları ya da instagram mentionları için bile güzel paralar ödüyorlar. Önemli olan kitle oluşturmak.
  • whoosie  (16.11.16 10:21:38 ~ 10:21:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.