[]

okul bitiminde tecil bozdurup askere gitmek

gibi bi şey yapsam kısa dönemliğim riske girer mi? çat diye 12 ay çıkmasın okul mezunu olmama rağmen?

ya da şöyle sorayım, mezun olmama rağmen istemim dışında 12 ay çıkma gibi bi ihtimal var mı?


 
Eğitim durumu genelde hemen yansır sisteme. Yedek subay olarak seçilebilirsiniz.


  • dissendium  (15.11.16 17:15:23) 
yanlışım varsa düzeltin ama yedek subaylık için sınava girmiyor muyduk? ne içindi bi sınava giriyoduk da maaş alıyoduk hatta 12 ay boyunca. o sınava girmeden 12 ay çıkabiliyor mu ya?

6 ay yapıp geri gelmeyi düşünüyodum, ondan sordum 12 ay çıkar mı istemim dışında diye..
  • rajaz  (15.11.16 17:30:00) 
Yedek subaylık sınavı kaldırıldı diye biliyorum. Dert etmeyin, herkese çıkmıyor zaten.


  • dissendium  (15.11.16 18:00:07) 
baskan git
6 aylık yaparsan erken gelmis olursun
12 aylık yaparsan maas alırsın

emin ol 6 aylık yaparken keske 12 ay yapsaydım maaslı yapsaydım diyeceksin
12 ay yaparken de diyeceksin keske 6 ay yapsaydım
  • kingcyrax  (16.11.16 12:21:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.