[]

Araba tavsiyesi

Max 55 bin bütçe sifir otomatik hachbek bir arac almak istiyorum

Hangisini tercih edeyim

Polo
Fabia
Fiesta
Yaris

Farklı bir arac öneriniz varsa lütfen b3lirtin teşekkürler.

 
Bende Fiesta var. Dizel Manuel. Yakıt olayı çok iyi, araçtan memnunum ama bagaj hacmi az


  • nucleon  (14.11.16 19:17:11) 
Hyundai i20 diyorum. 2013 modeli var bende. Yeni kasalar harika. Az yakıyor.


  • empty man  (14.11.16 19:36:24) 
Fiesta.


  • komando kani var bende  (14.11.16 19:53:08) 
208'lere bir bak derim, peugeot. Memnunum.


  • gneral  (14.11.16 19:54:26) 
fabia


  • sutlu nescafe  (14.11.16 20:06:45) 
Pejo kullanıcısıyım 208e bir bakmadan geç derim.(düzlerde bir problem yok otomatikleri için diyorum).
Dsg en az sorunsuzu polo yerine ibiza öneririm aynı şeyin laciverti.
Ben olsam sıfır araba almam ama illa sıfır olacaksa lpgli i20 öneririm sınıfının çok üstünde bir araba dizel otomatiği yok diye biliyorum.
  • enter saltman benim  (14.11.16 20:50:05 ~ 20:52:27) 
Benzinli alacaksan Polo-Fiesta olabilir. yalnız bu parayla polo otomatik alabileceğini sanmam.

Otomatik alacaksan çift kavramalı modellere yönelmen daha iyi olacaktır. Polo ve clio 4 sadece otomatik yüzünden diğerlerinden önde.

Poloda iç mekan kalitesi fena değil golf hissiyatı hoşuna gidiyor insanın ama hız sabitleyici falan hep ekstra oluyor en dolusunda bile.

Clio multimedya olarak oldukça güzel yalnız iç tasarım biraz fazla şirin duruyor. ben birkaç gün kullanınca takmadım ama sahibi olan tanıdığım bu olaydan şikayet ediyor. boş versiyonunda bile hız sabitleyici/kartla çalıştırma gibi özellikler var.
  • terlikli cita  (14.11.16 21:45:22) 
anneme 1 ay önce sıfır toyota yaris 1.0 life aldık 44 bin liraya. park sensörü ve boya koruma hediye etti aldığımız bayii (toyota nataş kozyatağı). acayip memnunuz. az yakıyor, 1000 cc motoruna rağmen hızlanması çok iyi, içi dışı ses yalıtımı kaliteli, markası toyota sorunsuz bir araç. tavsiye ederim. ama 55 bin bütçeyse 1.33 yaris düşünülebilir veya 1.33 auris (ama manuel olur auris)


  • yikilmazhadi  (15.11.16 01:06:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.