[]

fitness salonu soruları

1. eve 200 mt, 5 yıldızlı business oteldeki fitness + küçük havuz + sauna / hamam filanlı 3 aylık üyeliğe 600tl iyi mi?
aylık 250tl.

gidebileceğim alternatif ibb'nin salonu var. fakat akp li belediyenin.

2. yıllardır spor yapmayan bendeniz, üstüne başına neler alsın?

 
Dolu dolu spor yapacaksan (en kötü iki günde bir) gidebilirsin.

Havlu al. Kolsuz tişört tavsiye etmiyorum. Kısa kollu tişört al. Pamuklu çorap. Terlik. Çok bol olmayan bir şort.
  • dissendium  (13.11.16 21:34:46) 
Belediyeye ait spor salonlarını sevmiyorum belli günleri saatleri vs. oluyor.
Ben otele kayıt oldum fiyat benimkinden bayağı fazla ama ben açılış zamanı kayıt olmuştum ondandır herhalde. Şartları düşününce fiyat makul denebilir.
Spor alışverişimi decathlon, koton ve h&m den toparladım ben. Abartma bir iki parça al sonra ihtiyaç olursa alırsın. Ben manyak gibi bi dünya alışveriş yaptım, pişmanım.
  • mutekebbir  (13.11.16 21:36:17) 
ibb çok kötü. cinsiyet bilmiyorum ama erkekler yarı çıplak filan çalışıyordu. bir de haremlik selamlık sistemi var bu arada.

bana kalırsa oteldeki yerle anlaşın ama 1-2 senelik o zaman fiyat ucuzlar. o tür yerlerin standardı genelde 150-200 arasıdır en fazla aylık.
  • yeni dunya duzeni  (13.11.16 22:01:30) 
fitness şortu ve eldiveni mutlaka al. ne kadar rahat o kadar verimli spor.


  • steve rogers  (13.11.16 22:05:01) 
Decathlon +1


  • jackyr  (13.11.16 23:02:14) 
Belediye salonları çok kalabalıktır. Diğeri de pahalı ama tercih edilebilir.


  • arnold schwarzeneger  (14.11.16 12:48:55) 
iki ay normal gidin. hala pes etmediyseniz sonra 3 aylık hatta daha uzun süreli paketler alın. gözlemlerime göre fitness'a başlayanların büyük çoğunluğu 2.ayı bitirmeden bırakıyor sporu


  • se se ge  (14.11.16 13:03:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.