[]

sistit için cipro yazdı doktor ama?

içmek istemiyorum, doğal yollardan iyi olmaya çalışsam diye düşünüyorum, idrar testinde enfeksiyon çıktı. acaba hata mı ediyorum antibiyotik kullanmamakla?




 
Yoo icmeyebilirsin.
Maydanozu kaynat suyunu ic, kiraz sapi cayi ic, yesil cay ic, vitamin destegi al istersen, ayaklarini cook sicak tut. Evde bile 2 kat corap+ev botu falan giy, bobreklerini sicak tut.
Boyle boyle atlatabilirsin.

Bu arada bir ilac vardi doktor bana "hamilere bile veriyorum" demisti. Tek seferlik, sanirim surup gibi biseydi, eczaci bilir. Onu da alabilirsin cipro yerine.
  • mor oje  (13.11.16 20:57:49) 
sistit için verilen genel antibiyotik cipro'dur ki cidden faydalı oluyor, anında geçiriyor enfeksiyonu. Kötü bir antibiyotik olabilir ama idrar yolu enfeksiyonu yapan bakteriler de pek iyi türden sayılmazlar. İçmekte fayda var.


  • sefil  (13.11.16 20:58:06) 
cipro beni kusturuyordu. yutulmuyor garip bişey yutsan bile damak tadını bozuyor.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (13.11.16 21:00:03) 
birde cipro yanında piyoleseptil var. ikisi bir olup ağzıma ...lar. doktor enfeksiyon geçmesi için bu ilaçlar şart dedi. 2 hafta önce de grip için enfexia bitirdim. ilaç deposuna döndü vücudum. şaşkınım. üstelik bir tane cipro içip 2 gün kullanmadım o yüzden yine rahatsızım şimdi. maydonoz suyuna yükleneyim bakalım bi ne olacak. sürekli sıkışıklık halindeyim.


  • for day to break  (13.11.16 21:03:51 ~ 21:05:48) 
geçen de birine yazdım sana da yazıyorum.
antibiyotik içerken fayda/zarar kıyaslaması yapman gerek. sen antibiyotik içmezsen 3 günde geçecek hastalık 10 günde geçecek. 10 günde bağışıklık sistemini çok yorup zayıflatacak ve başka hastalıklara savunmasız hale getireceksin. aynı zamanda hastalık yapan bakteri ve mikropların toksinleri kanına karışıp başka organlarını da haşat edecek. hatta beyin veya kalbe sirayet ederse geri dönüşü olmayan yola girebilirsin.

evet antibiyotik içmek süper bir şey değil ama doğru şekilde kullanılırsa gayet önemli ve yararlı bir ilaç. geçmiş olsun
  • cekilmis gayfe  (13.11.16 21:05:41) 
Bir cipro icip keserseniz zaten bir faydasi olmaz ki? Anlamadim.

Basladiysaniz ve bitirmenizi soylediyse doktor, bitirin.

Ayrica cranberry iyi gelir idrar yollari enfeksiyonuna.
  • kuehles blondes  (13.11.16 21:05:50) 
icme, ben icmedim, kızıIcık ve türevIerini bolca tüket


  • balpolen  (13.11.16 21:10:05) 
sadece piyeloseptyl kullansam nasıl olur acaba? öyle yapcam birde ayaklarımı üşütmeycem. ühü ühü.


  • for day to break  (13.11.16 21:16:20 ~ 21:17:08) 
Sen bilirsin. Şimdi 3-5 gün kullanacaksın daha önce de geçirip geçirmediğine bağlı olarak. Kullanmazsan belki böbreklerine ilerleyecek pyelonefrit olacaksın, 10-14 gün kullanacaksın. Ateşli ağrılı bütün vücudu etkileyen bir şey olduğu için belki hastanede yatacaksın.


  • Lim5  (13.11.16 21:21:51) 
Yukarida yazan dogal yollari deneyip bir de civan percemi otunu cay yapip icebilirsin.


  • kassiopeia  (13.11.16 21:26:57) 
yani, bunun kararini verebilecek kadar taniyor musunuz vucudunuzu, bunu soralim...

agri, idrarin bulanikligi ve saire ne seviyede?
  • e haliyle  (13.11.16 21:39:18) 
ağrı ilk gün çok şiddetliydi. şimdi o şiddet kalmadı ama azıcık sıkışıklık hali devam ediyor ama pis bir rahatsızlık..


  • for day to break  (13.11.16 21:43:34 ~ 21:44:12) 
yalnız @justmentalamele in dediğini kelimesi kelimesine yaşadım. ilaç kullanmama haklarını griplerde soğuk algınlıklarında vs kullan. sistitte antibiyotik önemli.


  • freya  (14.11.16 15:23:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.