[]

280 k takipçili twitter hesabımdan nasıl para kazanırım?

İlgilendiğim bir kaç konu ile alakalı yazdığım 280 k takipçisi olan twitter hesabım var. Son 3 ay hariç, ortalama aylık 10 milyon görüntüleme, rekoru da 22 milyon aylık görüntülemeye sahip. İşimden ayrıldığım için ilgilenemedim ve hala işsizim. Öğrenmek istediğim; bu hesabımla -hesabın satılması seçeneği dışında- nasıl para kazanırım?

Hesabın bir takım özellikleri:

1-Muhafazakar takipçileri fazla olmakla birlikte hiç bir şekilde siyasete, cemaat+tarikat konularına girmedi hesap. Girmez de.

2- Takipçileri muhafazakar yoğun olmakla birlikte her kesimden takipçi mevcut.

3- Takipçileriyle kuvvetli etkileşimi mevcut.

Daha önce hesabı sadece zevk için kullandığımdan dolayı hiç maddi beklentim olmadı ama maddi açıdan sıkıntım olduğundan hesabı, aşırı ticari görünüme sokmadan gelir kapısı yapmak istiyorum. Hesabı satmak gibi bir düşüncem yok, olmayacak da. Hesap satışı dışında, gelir yöntemleri konusunda yardımcı olursanız çok makbule geçecek.

 
son dönemde tesettür giyim falan baya popüler oldu. sizin de muhafazakar takipçiler çok diye bunu söylüyorum. bu giyim markalarına mail atıp reklam yayınlama teklif edebilirsiniz. günün hangi saati yayınlanacak, şartlar ne olur kaç paraya anlaşılır bilemem.

bu konu dışında da reklam alabilirsiniz. hiç mesaj geliyor mu bilmiyorum da, profile iletişim için mail adresi bırakabilirsiniz.
  • senolll  (13.11.16 20:48:45) 
hesabı bana satarak kazanbilirsin zaten yakın zamanda kapanacak twitter


  • turgut uyar  (13.11.16 20:49:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.