[]

tehdit edilmek ve işsizlik

millet sözlükte neler neler yazıyor internette herşeyini paylaşıyor ama benim kendime hiç güvenim yok. biri bi yazım üzerine bittin sen sana ne yapacağımı biliyorum veya buna benzer bi tehdit cümlesiyle cevap verse ve yazdığım şeyde de ufak da olsa gönderme varsa tırsıyorum. tırsmadan ziyada ne yapabilir ki bu diye düşünmekten geriliyorum. belki öylesine yazdı yazan ama böyle saçma sebeplerle başıma iş almak istemiyorum. insanız bazen pişman olacağımız şeyler yapıyoruz ama bunu internette yapınca herhalde daha kalıcı oluyor.

ne önerirsiniz böyle durumlar karşısında. başkası olsa engeller bi daha kafasına takmaz herhalde ben ciddi ciddi niye böyle dedi bu hakikaten böyle mi demişim diye kendimi yiyor iştahtan kesiliyorum. hatta bana böyle diyenle diyaloğa girip daha da batırıyorum işi. evet kararsız biriyim bu yüzden sırf bunlarla karşılaşmamak için put gibi yaşamam lazım galiba her hareketimin sonucunu düşünmekten kafayı yiyecem. keşke mafyavari bi tip olsaydım diyorum bazen o zaman da korkusuz korkak gibi olurdum.


 
yuzyillarca yuzyuze tehdit tecrubesi olan atalarin "havlayan kopek isirmaz" demis, rahat ol. bu tip it kopek sadece havlar. cok korkuyorsan da cevap verme, gormemis gibi yap, o zaten bulasacak baska birini bulup oradan cevap bulursa oraya odaklanir, ki zaten bu pisliklerin yasam tarzi bu, bulasmadan duramaz.


  • beriberi  (13.11.16 18:21:47) 
suç içermeyen yazılar yazıyorsanız zaten bulunamazsınız, adınız soyadınız belli değil.
sizi tehdit eden kişiye hakaret etmeden eğlenin, ben öyle yapıyorum

  • kutukcu  (13.11.16 19:04:49) 
issizlikten... gecer...


  • e haliyle  (13.11.16 20:18:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.