[]

internetten dolar kazanmak

aslında birçok yolu var ama benim sorduğum daha çok üreterek kazanmak. international sitelere kendi sanal olarak tasarladığımız tasarımları/dosyaları lisanslı olarak satmak olsun fotoğraf satmak olsun reklam tıklamak gibi abidik işlerin dışında yap sat tarzı birşeyler.. hele hele bugünlerde kazanacağımız doların ülkemizdeki değerini düşününce epey cazip geliyor şaka maka. (3D tasarımlar, vektör tasarımlar, adobe programlarıyla yapılan herhangi başka birşey..)




 
videohive'a after effects template'leri tasarlamayı düşünüyordum bir ara, 1-2 tane yaptım kabul olmadı sonra daha planlı-düzgün bir şey yapıyordum ki aslında fikir bulmanın da güzel bir şekilde uygulamanın da zor olduğunu fark ettim. Kendime çok rahat yapabileceğim bir işi "başkasının rahatça editleyebileceği şekilde" yapmak bile bir iş. Paypal gidince ödeme alma işi ne oldu onu da bilmiyorum.

Bir de, bu işler ek gelir olarak yapılır belki ama buna bel bağlamamak lazım. Bu ay 2 tane satılır öbür ay hiç satılmaz, 1 yıl sonra patlama olur ayda 1000 tane satar köşeyi dönersin falan...
  • rodriguez2  (13.11.16 15:00:58 ~ 15:01:30) 
99designs.com

tasarım yarışmalarına girebilirsiniz, ödüller dolar

ödeme yöntemi olarak da şunlar varmış
We currently use the following payment providers:

Payoneer FREE activation, low charges apply, 24-48 hour turnaround
PayPal Charges apply, 2-3 day turnaround
Skrill Charges apply, 3-5 day turnaround

bi de burası var bionluk gibi

www.fiverr.com

bunun ödeme yöntemini bilmiyorum
  • senolll  (13.11.16 16:57:00 ~ 16:58:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.