[]

Arkadaşlıkla ilgili bir soru.

Konuya uygun başlık bulamadım.
Gece bir olaya şahit oldum aklıma takıldı. Şöyle ki;
Çok yakın olan bir kız ve bir erkek arkadaşımız yanlarında diğer arkadaşlarıyla birlikte dışarıdalar. 4-5 kişilik bir grup.
Erkek olan arkadaşın telefonu çalıyor biriyle konuşuyor karşı taraftan kimlerlesin gibi bir soru geliyor ki tek tek sayıyor fakat çok yakın olduğu kız arkadaşını söylemiyor. Kız telefonu kapattıktan sonra benim olduğumu neden söylemiyorsun diye kızınca çocuk birbirinize kıl oluyorsunuz neden söyleyeyim diyor. Hatun bayağı sinirleniyor başkalarına benimle olduğunu söyleyemeyeceksen görüşme o zaman diye. Çocuk da şu çocuklardan birinin ismini söylemesem böyle bi tepki vermezler bu kadınların arasındaki ego ne biçim şey lan diye bir şeyler söyledi.
O an pek anlam veremedik fakat sonra kızla konuşunca öğrendim ki çocuk sürekli aynı şeyi yapıyormuş, sevgilisi olsa anlarım kıskançlık yapmasın diye söylemek istemez ama benimleyken sürekli bunu yapıyor dedi. O ara hak verir gibi oldum.
Şimdi konuşurken öğrendim ki hala gerginlik devam ediyormuş.

Bir insan neden yapar bunu? O akşam telefonda konuştuğu kişi patronu aynı zamanda aile dostu gibi bir şey gerçek ablası olsa o herhalde öyle bi ilişkileri olurdu.
Kız diyor "hadi ben yapsam neyse ailemden çekinirim vs. söylemem onunla olduğumu, ama her zaman herkes bilir kiminle ne yaptığımı hatta kıl olduğu bazı arkadaşlarımla konuşurken özellikle "benimle olduğunu söyle" diye baskı yapar. O neden bu kadar abartıyor anlayamıyorum."

Bunun mantıklı bir açıklaması olabilir mi gerçekten?
Erkek arkadaşlara soruyorum yaptınız mı hiç bunu? Ve sebebi neydi?

Not: Şahsın kendisine de soru sorulmuş fakat düzgün yanıt alınamamış, kızı suçlamaya devam etmiş abartıyor diye.

 
mantıklı açıklaması kız arkadaşı onunla buluşmasını istemiyor, çocuk da kız arkadaşına yalan atıyor. bu hikayeden o erkek arkadaşın sağlam bir karaktere sahip olmadığı çıkıyor.

yapmadım, ucuz bir hareket.
  • Apocalypse  (13.11.16 11:53:30) 
Çocuk kızın adını söyleyince patronu ters bir laf söyler diye çekiniyordur.


  • dissendium  (13.11.16 12:54:46) 
@bonisnocetquimalisparcit; dediğim gibi abla kardeş gibiler, kadının çocuklarıyla çok iyi arkadaş, kadın ayırmıyor çocuklarından, kadını tanıyorum değişik biraz, o an ortamdaki herkesi de tanıyıp bildiği için çocuk tek tek saydı, bir kızı söylemedi işte. Söyleseydi yanlış anlama gibi bir durum da olmazdı, sadece zamanında aralarında gerginlik yaşanmış geçmiş gitmiş. Söylememesi için bir sebep yok ki kızın takıldığı nokta sadece bu değil, sadece kadına söylememesine bozulmuyor aslında bir patlama yaşıyor o an daha önce de yaptığı bir şey olduğu için.


  • mutekebbir  (13.11.16 13:30:25) 
Yanındaki insanları neden tek tek sayıyor ki demirbaş sayar gibi?
X'ler falan var stilini denesin. "Naberabi'lerleyiz" "Naberabiler falan var ya" tarzında konuşsun, herkes mutlu olsun

  • naberabi  (13.11.16 13:51:30) 
Patronun kadin olmasi ve kizdan hoslanmamasi bircok seyi acikliyor bence. Patron muhtemelen cocuga gerginlik cikaracak, erkek patron sevmedigi biriyle dolassa en fazla napiyon olum bu kizla falan der. Cocukta ucuz basiretsiz herifmis.
Arkadasiniz patronu ile gereksiz bir samimiyet icine girmis asilmamasi gereken sinirlari asmis. Ayrica o abla kardes ayagi g.t ayagi olabilir ben diyim, taraflardan biri digerini pek abla/kardes gibi gormuyor olabilir.

  • kassiopeia  (13.11.16 13:59:42) 
ben nedense şöyle bir hisse kapıldım, bu kız ortamlarda pek sevilen biri değil. genel olarak insanlar bu kızdan hazzetmiyorlar. çocuk diğer arkadaşlarının bu kız ile arkadaşlık ettiğini bilmesini istemiyor. eğer bu kız ile adı anılırsa ya da bu kız ile birlikte vakit geçirdiği öğrenilirse bu kıza karşı duyulan tepki yavaştan kendisine de duyulmaya başlayacak gibi hissediyor.

hani bazı insanlar vardır ya, genel olarak kimsenin yıldızı onlarla barışmaz; lakin bu kişi sana iyi davranınca onu tersleyesin gelmez. acırsın. senin yüzün tutmadıkça o sana daha da sokulur, dibinden ayrılmaz. hah işte bence bu kız o kız.
  • köstebek kurabiye  (14.11.16 00:32:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.