[]

pipo ve tavsiye

merhaba,
10 seneye yakin zamandir pipo iciyorum ancak arada bir, yilda 2 3 kez, bu da elimde bulunan piponun kucuk veya kotu bir kalite (sahin sanirim markasi) olmasi. sanirim markasi sahin ufak bir pipo. filtresi (balsa) icerken duman cok isiniyor ve dilde yanma olusuyor. gecenlerde cok guzel bir tutun buldum vanilya aromali, 2 gun once denedim. tutun gercekten cok hos ancak piponun icimi hos olmadigi icin kenara koydum. simdi ikinci el bir pipo bakiyorum ancak verebileceginiz tavsiye varsa memnun olurum. birkac tane buldum ama hemen almak istemiyorum emin olmadan. anladigim kadariyla, egimli agizligi olan pipolar arada bir icmek icin uygun oluyor, agir degiller, disleri cok skmak gerekmiyor. duman da fazla isinmiyor. ancak secimimi nasil ve neye gore yapmaliyim, filtre sistemi nasil olmali fikir beyan ederseniz memnun olurum.
suanda buldugum pipolar metal filtreli egimli, hafif uzun. bu arada piponun rezervuarinin hacmi nasil olmali? zira icerken 15 20dk dinlenirken icmeyi seviyorum.
sevgilerle

 
Sürekli içimde 20 dakika dayanması için büyük bir pipo almanız gerekiyor. Neye göre büyük kardeşim dersen gittiğiniz bir pipo satıcısında farkedersiniz zaten... Eğimli olayını hiç duymamıştım fakat zaten elinizde ki pipo anladığım kadarıyla size 3-4 dakika içim sağlıyor daha büyük bir pipo eğer hava akımını düzgün sağlarsanız tütünün ısınması olayının baya önüne geçer elinizdekine nazaran. Dil yanması olayına ise eğer içinize çekerken doğrudan dilinizin üstüne değil de biraz daha eğimli damağınıza doğru çekerseniz bir nebze bu sorun çözülüyor en azından benim acemi çözümüm şimdilik bu :)


  • bir peynir kutusu kibrit  (13.11.16 09:55:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.