[]

derik kaymakamının şehit olması

bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?




 
"yetkili abiler"in bizim canımız üzerinden sağa sola atar yapmasından tiksiniyorum. insan hayatını değil ölümü kutsamalarından nefret ediyorum. o kaymakamı kayyumluk koltuğuna hedef tahtasına oturtur gibi oturtup sonra timsah gözyaşları dökmelerinden iğreniyorum. tepeden tırnağa bu terörist orospu çocuklarına destek veren, göz yuman ne kadar yaratık varsa hepsine lanet ediyorum.

dün cenaze vardı, bir kaç hafta taziye hadi bir kaç ay gelen giden..
sonra

sessizlik
.
.
.
adamcağızın 3 yaşındaki yetim oğluna ne söyleyip avutabiliriz?
  • Ufuk  (13.11.16 08:00:59) 
turkiyenin ne kadar aciz bir ulke oldugunu dusunuyorum. baska ulkelerde vali olecek, o ulkede yer yerinden oynar aq.


  • baldur2  (13.11.16 09:17:41) 
valla karayılan kayyumları öldürürüz diye açıklama yapmıştı, buna rağmen oralara kayyum atayıp güvenliğini sağlayamayan devlet yerin dibine batsın diye düşünüyorum

www.hurriyet.com.tr
  • azizakin  (13.11.16 11:03:22) 
fetö denen yalamalardan temizlenen kadrolar pkk'lı teröristlerle dolu. bunu açıkça ortaya koydu. hala uyuyoruz. güvenlik zaafiyeti had safhada. allah geride kalanlara sabır versin.


  • dickens  (13.11.16 11:28:11) 
Tek yol barışken, barışa dair her şey yok ediliyor.


  • Cursed Chico  (13.11.16 13:26:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.