[]

avukatlar ve hukuktan anlayanlar bakabilir mi acaba?

simdi bir adam silahla öldürülmüş bundan 8 yıl önce. sonra dava görülmüş. öldüren hapse gitmiş. birde tazminat davası açılmış. mağdurun avukati senin artık gelmen gerekmez ben sana sonucu bildiririm demiş. aradan epey zaman geçince de tazminat alamadık diye yanitlamis. Şimdi mağdurun kafasi karisip güveni sarsilmis bu avukata karşı. Çünkü bir baska avukatta cocuklar kaldigi icin ve meydanda savunmasiz kişiyi öldürdüğü için tazminati kazaniriz diye konus
musmus. Şimdi bu avukatın yalan söyleyip söylemedigini anlamanın en uygun yolu nedir acaba? baska bir avukat tutmak masraflı ve gereksiz mi olur sizce? şimdiden cevaplar için teşekkürler.



 
Anlamadım, dosyanın sonucunu mu merak ediyor; daha doğrusu tazminata hak kazanıldı ancak avukat tazminatı tahsil edip bunu müvekkilden sakladı şeklinde bir inanış mı söz konusu?

Öyle ise dosyaya baksın adliyeden, dosya numarasını bilmiyor ise şahıs kendi tckn'si ile sorgulayıp dosya numarasını öğrensin. Belki de tazminat davasını bile açmadı adam, açmadım diyemedi falan filan.
  • kaymaktutmayansicaksut  (13.11.16 00:41:14) 
adliyeye gidecek. tazminat davasının görüldüğü mahkemeye gidip o esas sayılı dosyayı çıkartır mısınız diyecek. karardan bir örnek istiyorum diyecek. karardan bir örnek çıkartıp verecekler. hüküm kısmında kabul mü red mi olduğu yazar. bu kadar basit.

benim bi arkadaşın başına benzeri geldi. reddedildi diyip konuyu kapatmış avukat. daha sonra arkadaşım kazanıldığını öğreniyo dediğim yolla. parayı cukkalamış avukat olacak pezemek.
  • bana da mi lolo  (13.11.16 00:47:04) 
avukat müvekkilini dolandırırsa avukatlık hayatı bittiği gibi hapis cezası da alır. öyle bir durum varsa tehdit ve şantaj yoluyla donuna kadar yolabilirsiniz söz konusu avukatı. ben olsam öyle yapardım yani en azından.


  • loser blueser  (13.11.16 01:17:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.