[]

Pegasusu nasıl bilirsiniz?

Ucuza bilet alınca sanki uctugum sirket pek güvenilir degilmis gibi bir algı olusuyor bende. Prosedürleri tam bilmedigimden heralde.Böyle bir sey var mı ya?Pegasus su ana dek kazaya karısmamıs sanırım
Olabilir dimi her an? Cok korkuom valla yolculuk ederken. Siz pegasustan memnun musunuz?



 
Ucak kazasinin pahali olup olmamasiyla alakasi yok. Otobus değil bu. Normalde milyonda bir olan bi sey zaten ucak kazasi. Kaliteli havayolu milyonda birse kalitesiz 800 binde birdir yani belki bu olasilik sizi rahatsiz ediyosa bilemiyorum


  • nundu  (13.11.16 00:11:42) 
Bir defa valizimi geç gönderdiler. Onun dışında sorun yaşamadım hiç. 15 defa kullanmışımdır. Hepsi kaza yapabilir öyle düşünmek yanlış. Bence.

Memnun muyum? Aynı para olsa thy seçerim ama yine de ucuz olmasından memnunum.
  • bir ileti paylastim  (13.11.16 00:11:58) 
Dunyanin en genc filolarindan birine sahip Pegasus'u sosyal medyada oyle bokladilar ki millet ucaklari patir patir dusuyor saniyor. Ben 3 senedir 500 kez ucmusumdur, fiyat performans orani gayet basarili.


  • japon askeri  (13.11.16 00:19:25 ~ 00:19:52) 
kaza ile fiyat arasında ilişki yok. Pegasus'u çok kullandım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Sözlükte yazılanlara aldırma sen.


  • empty blank  (13.11.16 00:19:54) 
millet öyle yorumluyor ki pegasus = metro turizm sanıyosun. hiçbi sorun yok her şey tıkırında.


  • bana da mi lolo  (13.11.16 00:23:49) 
daha önceden gece iniş olmayan havaalanına (saw) inebilmek için acil durum kodu vermişler ve bunu alışkanlık haline getirmişler. insan ister istemez soğuyor tabi.

yine de derdiniz a noktasından b noktasına gitmek ise gayet iş görüyor.
  • zgrydn  (13.11.16 00:26:39) 
bugüne kadar sadece anadolu jet'e bindim pegasus haricinde. abarttıkları kadar bi durum ortada yok. gayet rahat işinizi halledin.


  • fikrimuhim  (13.11.16 00:35:17) 
Pegasus = rötar


  • kaymaktutmayansicaksut  (13.11.16 00:43:55) 
güvenlikten yana korkun olmasın. pegasus uluslararası uçan bir şirket. bu tür uçuşları kontrol eden uluslararası otoriteler çok katıdır ve en ufak bir yanlışta tüm uçuş izinlerini iptal edebilirler. ancak yetkileri güvenlikle sınırlıdır. kabin içi hizmetlere karışmazlar. sonuç olarakta pegasus kabinde sattığı suya bile euro cinsinden fiyat biçer.
pegasustan memnun olamayanlar çok sayıda. bunun nedeni de uçuş esnasında basit bir otobüs firması kadar bile ikramın olmaması.

  • tururo  (13.11.16 01:00:20) 
Her hafta kullanıyorum, memnunum. Rötarın genel sebebinin Sabiha'daki hava trafiği olduğuna inanıyorum.


  • BuddyGuy  (13.11.16 01:03:09 ~ 01:04:30) 
izmir - istanbul - roma gidiş ve dönüş, izmir - antalya gidiş dönüş yaptım bunlarla ve toplam 4 uçuşta rötar yaşamadım. memnun ayrıldım.


  • rain when i die  (13.11.16 01:14:22) 
Acemi+1

Totalde 4 kere binmek durumunda kaldım, son 2 senedir binmemek için elimden geleni yapıyorum. Olum kalim meselesi yoksa da binmem. Sebebi güvenlik değil, hizmet. Yer hostesinden, ucaktaki hostesine kadar hepsi mi suratsız, sinir bozucu olur bir firmanın? Sanki bedavaya taşıyorlar beni. Rotarlari da cabası. Parası neyse verip türk hava yollari'ni tercih ediyorum, memnunum.
  • fraise  (13.11.16 01:21:43) 
Ucuz oldugu icin zaman zaman biniyorum ancak dunyanin en rezil hosteslerini calistirip bir de bunlara para veriyorlar. Gorup gorebileceginiz en terbiyesiz, en sirret, en rezil, (kadin/erkek) hostesler bu firmada. Guvenlik acisindan bir sikinti hissetmedim. Ha bir de ucakta yemek alacaksaniz para ustu almayacak sekilde tam para verin, paranizin ustunu almaya calisirken dahi (yani kendisi vermiyor, bir de okuze sen hatirlatiyorsun) terbiyesizce davraniyorlar. Kisaca rezil otesi insanlar calistiriyor.


  • kassiopeia  (13.11.16 01:45:18) 
güvenlik olarak standart prosedürler var hatta THY'den bile iyi olabilir (torpil-kayırma vs. daha azsa mesela) ama rötar gibi konularda biraz sabıkalı evet.

çok fark yoksa THY ya da Atlas tercih ediyorum ben. O da şundan, mesela yurtışından gelirken THY 5 kilo fazlayı aldı uçağa ek para ödetmeden(öğrenciyim falan dedim konuştum tabii) ama mesela pegasus 1kg'a ödemeyi aldı geçti çat diye. Uçakta yemek-içki olayları da öyle.
  • rodriguez2  (13.11.16 02:54:06 ~ 02:54:27) 
Yalnız ben guleryuzun önemli olduğunu düşünüyorum. İsterse 20 dakika yol gideyim, hizmet için para ödüyorum sonuçta. Bu takıntınin da sadece bizde olduğunu düşünmüyorum zira özellikle Avrupa ülkelerinde insanlar zaten yeterince kıbar. Guleryuzlu olmak zorunda değilsin ama saygılı olmak zorundasin. Adam işini doğru düzgün yapmiyor ki. Utanmasa kartı kafama atacak.

Bir hostesin yolcuyu azarlamaya hakki yok, ben ne yazık ki 4 uçuşumda da denk geldim buna. Hatta birinde yolculardan biri yurticine aktarma yapacakmış, uçaktaki bilgilendirme kartında 'biniş kartınızı uçaktaki görevlilerimiz ya da yer hosteslerimizden temin edebilirsiniz' gibi bir şey yazıyormus. Kadın da doğal olarak hostese 'siz mi vereceksiniz?' diye sordu. Hostesin cevabı 'oldu, onu da biz verelim. İnince aşağıdan alacaksınız. Soru mu bu?' oldu. Bu guleryuz meselesi değil. Direkt saygısızlık. Saygısız insanlarla aynı ortamda bulunmaktan hoslanmazken bir de para kazandirmak istemem.
  • fraise  (13.11.16 13:12:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.