[]

youtube reklamı atla seçeneği

5 saniye sonra reklamı atlaya bastığımızda videoyu yükleyen kanal yine reklam gelirinden pay alıyor mu?




 
Tık olmadıkça para yok.


  • kurnaz  (12.11.16 14:52:13) 
Tık almasına `gerek yok. Gösterim başına para ödeniyor. Mesela 1000 gösterim 1 Dolar. bu oranı salladım ama ücret şekli bu şekilde. Hatta sahte tıklamalar, kötü amaçlı kullanımlar filan ban sebebi oluyor.

İçerik üreticisinin para alamadığı tek şekil, reklam engelleyici programların kullanıldığı durumlar. Çünkü öyle olunca reklam görüntülenemeden direkt pas geçiliyor.

Tıklamanın şart olduğu reklam türleri de var. Reklamveren bunu baştan seçebiliyor.

Zamanında hem reklamveren hem de içerik üretici olduğum durumlar vardı. Youtube için durum böyle, Facebook için biraz daha farklı.
  • sansli pipi  (12.11.16 15:15:52) 
gerçekten faydalı işler yapan amatör youtube kanallarında reklamı beklemek gerekiyorsa bekleyeyim diye sordum. hiç yoktan böyle bi faydam dokunsun.


  • yons  (12.11.16 15:29:52) 
O zaman reklama tiklayabilirsin ve acilan pencerede 1 dakika boyunca gezinmen iyi olabilir. Ama o reklam gelirleri ülkemizde cok düşük. Düşündüğün kadar maddi yardimi olmayacak. Durekt bağış yapmak gibi bir imkanin varsa emin ol en iyisi o. Paypaldan sonra o isler ne hale geldi onu bilmiyorum tabi.


  • sansli pipi  (12.11.16 15:32:42) 
80k izlenme alan, telif sikintisiz, ozgun icerikli videolarım oldu, 50 doların üzerinde kazanamadim aylik. Bin izlenme bin lira turkiyede imkansız. Her videosu gunluk 100k izlenen kanallar var türkiyede.


  • sansli pipi  (12.11.16 15:45:43) 
@sansli pipi

gösterime ödenmiyor, tıklama ödeniyor, gösterimde ortalama yapıyor. 100 kişide 1-5 tık arası normal, 100 kişide 10-50 tık alırsın. 200 kişi izlediyse bunu 1000e oranlıyor sistem, izleme başı diyor ama tıklama olmadan 1 milyon izlen para yok.
  • kurnaz  (12.11.16 16:06:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.