[]

DOA ürünün kutusu falan atılmışsa ne olur?

Vatan'dan yazıcı aldım, ilk 1 ay güzel çalıştı. Sonra bir error verdi, tamir edemediler. Servisten DOA raporu verildi 2. aya yaklaşırken. Ben bunu Vatan'a aldım götürdüm, illa kutu istiyorlar. Yine talep oluşturduk ama sonuç olarak ne çıkar bundan? İade alırlar mı? Yenisini verin kutusunu alın dedik olmaz dediler. Kutu da adi sarı kutulardan, öf.

danke.


 
dell notebook ile aynı şey başıma geldi. temizlikçi abla kutuyu atmış. normalde 1 ay saklarım bu duruma karşı. başka kutu ile gönderdim. aradılar kutusu bu değil dediler. bende attım kutuyu bir ay saklayacak halim yok dedim :) dell'e soralım dediler. sonra bana cevap vermeden yenisi yollamışlar bile. yani iş üretici firmanın insafına bırakılıyor gibi geldi bana.


  • delidir yakalayin  (12.11.16 12:37:45) 
ya ilk notta yazdık da biz de kutusu yok diye illa kutu istemişler :)

epson da bu konularda iyi niyetli yaklaşıyor sanırım, ben de öyle bir şey bekleyeyim en iyisi, teşekkürler :)
  • passion rules the game  (12.11.16 12:40:07) 
vatana birakmadan epsonu siz kendiniz arayin, vatandaki gorevli epsonla konusacak, epson illa kutu derse gorevlinin umrunda olmayacagindan tamam diyecektir. siz kendinizi garantiye alin epsonu arayin durumunuzu belirtin


  • oscar  (12.11.16 13:11:54) 
ya işte epson direk vatan'a götürün dedi ama kutu demediler hiç. ben de anlamadım valla. neyse ya olmadı tüketici hakem heyeti yolları taştan :)

veya vatan'dan bir kağıt alırım illa kutu isteniyor diye epson'a öyle çemkiririm :)
  • passion rules the game  (12.11.16 13:16:58) 
kutusuz almıyorlar.
sırf o yüzden ev teknolojik ürün kutusu çöplüğüne döndü.

  • nax  (12.11.16 20:35:38) 
kutusuz aldılar az önce :)


  • passion rules the game  (12.11.16 21:41:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.