[]

Laptop onerisi

Selamlar herkese, bir laptop alayim diyorum. arastirmalarima gore en iyi secenek bunu buldum ne dersiniz? abd'de yasiyorum o yuzden amazon, newegg vs linki atarsaniz sevinirim.

Butce 750$

Istediklerim:
Windows,
15.6" ve yukarisi ekran
Intel i5 ya da i7 (bildigim kadariyla yeni teknoloji i5, giris seviyesi i7'den iyi olabiliyor? Yani i7 > i5 diyemiyoruz direkt? O yuzden i5'de olabilir iyiyse)
Hdd (500 gb ve yukari)
Ssd (minimum 128 gb, 256 super olur)
Ekran karti (cok iyi kartli laptoplar ucuyor biliyorum, 1 gb 256 bit ya da 2 gb 128 bit olsa yeter. Cozunurluklu oyunlari ps4'te oynuyorum. Laptopta anca fm, csgo falan.)

Bu yazdiklarimi bu laptop karsiliyor, butceme de uygun aslinda ama belki iyi bi alternatif bulursunuz diye soruyorum:
HP Probook 450 G3 15.6" Laptop: Core i7-6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, Full HD Display, Radeon R7 2GB www.newegg.com

Bonus soru, black friday'de bu fiyat daha da duser mi? Duscekse kac gun oncesinde duser?

 
e bulmus iste adam notebook. 750 dolara amerikada kral bir laptop alirsin kanka rahat ol. black fridayi, boxing dayi, christmasi ve yeni yili bekle bence.


  • baldur2  (12.11.16 08:54:57) 
al sana hayvan gibi oyun notebooku. 799 dolar

www.cyberpowerpc.com

al 560 dolara 13.3" incecik notebook

www.ebay.com

güzel bi notebook daha 256gb ssd var 630 dolar

www.newegg.com

699 dolara ince asus. ama rengi rose gold

www.bhphotovideo.com

bu verdiklerim fırsat fiyatlı notebooklardır. şuan bu fiyatlarda. haftaya değişebilir.
  • mr.goodcat  (12.11.16 11:27:39) 
@mr.goodcat
Cyberpower olan cok iyi gibi duruyor, onu alacagim sanirim, tesekkurler.

  • xenophobe  (12.11.16 18:55:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.