[]

Ankara'da doğa yürüşüyü koşusu vs. yapılacak yer

sakin, ormanlık, girişi kolay olan yer istiyorum. ayrıca çok da uzak olmasın, gop'ta oturuyorum, toplu taşımayla en fazla gidip gelebileceğim bir yer olsun. var mı böyle bir yer ya da insansız ve ağaçlı koşulabilecek bir yer direkt dağ tepe orman olmasa da? evden çıkıp kent hayatına karışmaktan imtina ederek insanlardan saklanma şeklinde seyreden bir anksiyetem var, zaman zaman geliyo. tansiyonum falan yükseliyo dışarı çıktığımda. evde egzersizimi yogamı yapıyorum ama yeterli olmuyo. o yüzden böyle doğada yalnız kalabileceğim bi yere ihtiyacım var. inş vardır böyle bi yer yakınlarda.




 
Eymir, yalıncak.


  • buff  (12.11.16 02:24:54) 
bunlara dışarıdan girilebiliyor mu? girilemeyen odtü arazisine kasmak da istemiyorum. biraz da uzakmış, dönüşüm zor olur gibi.


  • snape i başından beri tanırım  (12.11.16 02:26:13 ~ 02:26:41) 
Eymir'e girebilirsin.


  • buff  (12.11.16 02:43:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.