[]

starbucks müdavimi duyurucular

iki sorum var.

1- şu berry hibiscus refresha'ya bayılıyorum. sanırım bunun karışımını kutuda da satıyorlarmış evde yapmak için. daha önce gittiğim şubelerde çeşitli meyve çayları görmüştüm kutularda ama bunu görmedim hiç. satılıyor mu acaba, bilen var mı? bir kutusu ne kadardır, bilen?

2- soğuk kahve seven biriyim ve şu bağıra bağıra reklamını yaptıkları cold brew da allah kahretsin ki çok hoşuma gitti. bunu evde yapmanın bir yolu var mı? yani var da, yüzlerce lira harcamadan var mı, onu merak ediyorum. soğuk demleme aletlerinin maşallahı var çünkü.

 
2. Cold brew sistemi yapma yöntemleri var, ingilizce kaynaklar uyarsa eğer "cold brew diy" diye arayın, pet şişede yapıp çift filtreden geçirip falan oluyor ama birkaç yöntem deneyip en iyi sonuç vereni bulmak lazım.
www.instructables.com

  • kobuzchu kiz  (12.11.16 01:38:32 ~ 14:18:11) 
2- daha önce internetten araştırmamla bir kez evde soğuk kahve yapımını denedim ve iyi bir sonuç elde ettim. 100 gr kahveye 500 ml su kullandım. ortalama bir kavanozda, çekilmiş kahveyi ve suyu karıştırıp buzdolabında yirmi dört saat beklettim. dolaptan çıkardıktan sonra kahveyi süzdüm ve içmeye hazırdı. dışarıda içtiğimle aynı tatta idi.


  • chachachablues  (12.11.16 02:58:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.