[]

nintendo 3ds xl sahipleri

mutlu musunuz? yine olsa yine alır mısınız? ne gibi özelliklerini seviyorsunuz?




 
xl olmayanlar da cevaplayabilir mi?


  • knight of cydonia  (11.11.16 23:07:47) 
tabii ki.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (11.11.16 23:09:57) 
o halde yanıtlayayım.

öncelikle aletten son derece memnunum. donanımsal açıdan hiçbir şekilde hayal kırıklığına uğratmadı meret.

yine olsa yine alırdım ama nintendo'nun türkiye pazarında olmaması gerçekten çok büyük bir dezavantaj. bak mesela beş on güne pokémon sun & moon çıkacak, ne güzel gidip mağazadan almak varken şimdi yurt dışından getirteyim, yok gümrükte sorun çıkacak falan fişmekan tonla uğraştırıyor. kendi mağazası var ve herhangi bir avrupa ülkesinden kaydolup mağazadan alışveriş yapabiliyorsun ama benim gibi koleksiyoncu bir tipsen ve hard copy istersen biraz problem çıkıyor işte.

bir de 3ds tam olmasa da kısmen sosyal olarak tasarlanmış bir konsol. ne bileyim street pass olayları olsun, şu tek kart ile dört ds'e kadar kullanım olsun falan. buralarda oyun piyasası sadece birbirinin kopyası savaş oyunları ve pes/fifa ekseninde döndüğü için tabii ds'i olan adam bulamıyorsun, haliyle bu özellikleri de kullanamıyorsun.

netice: nintendo'ya özel oyun serilerinin (mario bros, mario kart, pokémon, animal crossing, phoenix wright gibi gibi) fanatiğiysen almaya değer. yok öyle vakit geçirmelik bir el konsolum olsun dersen işte o zaman gerek yok.

ekleyeyim: sevdiğim özellikleri de diğer konsol üreticilerinin pek yanaşmayacağı tarzlarda oyunları bünyesinde barındırması, çift ekran. 3d özelliğini aldığımdan beridir on kere kullanmışımdır kullanmamışımdır, pek gerekli bir özellik değil bana kalırsa.
  • knight of cydonia  (11.11.16 23:17:23 ~ 23:18:42) 
Ben sky3ds kartla kullanıyorum, çok zamanım olmuyor ama seyahatlerde falan yanıma alıyorum. cep telefonundan, diğer konsollardan vs. çok daha eğlenceli.


  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (11.11.16 23:22:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.