[]

Amazondan Elektronik Alet Satın Alma Avantajı Dezavantajı

Merhaba

Laptop için RAM alıcam ama TRde fiyatlar aşırı pahalı.

www.akakce.com

Aynı ürün amazonda 45 dolar yani 145 TL. Ve kargo bedava.
www.amazon.com

Almamı tavsiye eder misiniz?

Bir de elektronik ürünler yurtdışında ucuz. Neden insanlar ürünleri online olarak yurtdışından almayı tercih etmiyor?

Saygılar

 
garanti, taksit, ingilizce bilmeme gibi nedenlerden dolayı seçmiyorlar tabiki.

20 lira fazla olur ama 6 taksit olur. Amazon gibi lank diye dalmaz karta.
  • anonymice  (11.11.16 21:56:00) 
genelde elektronik ürünler avrupa ile yakın fiyatlarda. abd'de ucuz gibi ama şu anki dolar kuru dolayısıyla fark kalmadı.


  • burya  (11.11.16 21:58:41) 
acelen yoksa 14 gun daha bekle black friday'de isine yarayacak bir ram kesinkez bulursun daha ucuza


  • jedilance  (11.11.16 23:41:54) 
Kargo bedava değil, 16-17 lira civarı.
Tercih edilmiyor çünkü 75 euro üstüne çıkıldı mı gümrük vergisi var, garanti meselesi ayrı bir sorun.

Yine de baya tercih ediliyor etrafımda, özellikle bu şekildeki bilgisayar parçalarını almak için, ssd'ler falan ucuza geliyordu bir dönem.

Bu aylardan önce piyasaya sunulmuş ürünler şu anki kur sebebiyle çok avantajlı olamaz ama mesela 3 ay sonra çıkmış bir ürün daha ucuz olacaktır yüksek ihtimal.
  • atom karincanin torunu  (12.11.16 00:03:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.