[]

Sözlüğe yazar alımları kapandı mı?

selam arkadaşlar direkt moderasyonla bilgisi olan biri paylaşabilirse daha çok sevinirim ki boş yere beklemeyelim.

yaklaşık 5 aydır sıralamam 9200 ile 11bin arasında gidip geliyor. bu gidip gelmelerin sebebi de muhtemelen online olup olmamalarına göre değişiyordur yoksa sıralamada ilerleme yok bence.

1. artık sözlüğe yazar alımı kapandı mı? kapandıysa bilelim.

2. eğer sözlüğe yazar alımı kapandıysa, her 23 nisan, 29 ekim, 19 mayıs ve 10 kasımda, 5 entryli troller nasıl bir anda ortaya çıkıp seri bir şekilde atatürk ve cumhuriyete sallayabiliyorlar acaba? yeni kullanıcıları biz 15 aydır bekleyip de alamıyorken bu arkadaşlar nasıl seri bir şekilde yeni troll hesaplarıyla sözlüğe giriyorlar?

teşekkürler

 
2. soruya cevap: Burada bile görebilirsiniz çatır çatır hesap satılıyor. Topluyorlar bi şekilde bu hesapları.


  • quaker  (11.11.16 18:22:37) 
Kapatılmadı ama makine gibi de işlem yapılmıyor.


  • syd  (11.11.16 18:57:49) 
@syd,

makine gibiyle pek alakası yok aslında.

26binden 9-10bin lere 8-9ayda geldim.
ve 5 aydır da zerre kımıldamadım. günde 1-2 yazar alınıyor herhalde. onlar da referansla falandır büyük ihtimal.
  • tchuck  (11.11.16 19:10:59 ~ 19:11:11) 
26 binden 9 bine 8 ayda geldiysen bu çok iyi bir süre. Ortalama yazar alım süresi hiçbir zaman 1,5 seneden az olmadı zaten, hemen hemen yine aynı sürede değerlendirilmeye alınırsın. Onun dışında, referansla yazar alımı yok. Kondüktör sisteminin ilk yıllarında vardı ama sonradan o da işlevini yitirdi.


  • syd  (11.11.16 19:48:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.