[]

duyuru ve chrome

selamlar,

bu duyurumun muhatabı compumaster sanırım ve daha önce denimiştim her ne kadar bir tagging olayı olmasa da duyuruda adı geçen duyuruları mutlaka buluyor.

chrome ve opera'da duyuruyu açamıyorum. html based bir sayfa gibi açılıyor.
Sebebi sanıyorum SSL sertifikası ile uzaktan yakından alakalı bir durum.
şöyle ki duyuru açmamıza yarayan artı butoncuğu (gif) chrome üzerinden açmak istediğimde açılmıyor.
sttc1.eksiduyuru.com (firefox'ta sıkıntı yok)

alttaki hatayı veriyor.
______________________________________________________
sttc1.eksiduyuru.com uses an unsupported protocol.
ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH

The client and server don't support a common SSL protocol version or cipher suite. This is likely to be caused when the server needs RC4, which is no longer considered secure.
______________________________________________________

tldr: chrome üzerinde duyuruyu kullanırken sıkıntı yaşayan var mı? (olsaydı burası yıkılırdı gerçi)

derdime derman nedir?

not: olabildiğince detaylı / detaysız yazdım ilgilenen olursa daha fazla bilgi sağlarım.

son not: cookie'leri cache'i sildim. dns google dns ama otomatikte de sıkıntı var. zenmate de etki etmedi. adblock da bir şey değiştirmiyor.
FAKAT bir proxy server üzerinden açabildim. (ktunnel'in yeni versiyonu ile)

 
Herhangi bir VPN, Proxy vb kullanmıyorum. 2 farklı bilgisayarda ve bir mobil cihazda Chrome ile sorunsuz erişiyorum siteye.


  • crown  (11.11.16 15:59:52) 
Ben de chromeda aynı sıkıntıyı yaşıyorum, daha önce de sorulmuştu, bilmiyorum siz miydiniz? Değilseniz 3 kişi olduk chromeda siteye giremeyen :)

Edit:o soruyu buldum.
www.eksiduyuru.com
  • hair freak  (11.11.16 16:03:46 ~ 16:04:48) 
Duyurunun sttc1 den gelen dosyaları cloudflare den geliyor. Ssl bağlantıda onların sertifikası kullanılıyor. Herkesde sorun cikipta 2-3 kişide sorun olmamasi acayip bir durum. Nasıl cozerim bilemedim


  • compumaster  (12.11.16 22:05:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.