[]

mp3üme sarkı yüklüyoruz

uzun ugraslar sonucunda amazon' dan istediğim mp3ü alabildim.

şarkılarınızı nasıl düzenliyorsunuz, klasör klasör mü, klasörler neye göre ayrılmıs; müzik türü mü, şarkının ' moduna' göre mi ya da nasıl?


sunu da dinle dediğiniz şarkılara da talibim. hatta güzel albüm tavsiyeleriniz varsa bayılırım.

teşekkürler <3

 
ben şahsen sanatçı adına göre klasör klasör yaparım.
ama şarkının tarzına göre yapanı da çok gördüm, chill, deep house, uyanınca dinlemelik, rakı sofrası modu vs gibi. ama zaten genellikle shuffle modunda dinliyorum her şey karışıyor o yüzden :)

şunu da dinle denecek çok şey var. ne tarz seviyorsun biraz örnek vermelisin.

spotify listelerindeki mood'dan güzel şeyler çıkar bi de.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (11.11.16 14:46:06) 
üst klasörde: grup/şarkıcı adı - albüm adı (albüm çıkış yılı)
alt klasörde: grup/şarkıcı adı - albüm adı (albüm çıkış yılı) - şarkı adı

  • manuel mandalina  (11.11.16 14:52:47 ~ 14:53:14) 
güzel yapılmış birçok şeyi seviyorum.


bu cevaba bir sürü sey yazdım sildim, çünkü ne yazayım bir sürü grup, şarkı var. sanki birini yazmasam her sey eksik kalacak. çok çok kaba ve yüzeysel müzik türlerini yazayım diycem ama o da olmaz. çünkü mesela the doors' a böbreğimi veririm ama alborosie da dinliyorum. her yerde güzel bir şeyler var.
  • yuvarlanantencereninkapagi  (11.11.16 15:04:11) 
sandisk clip sport.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (11.11.16 15:16:23) 
biraz daha mı önersek......


  • yuvarlanantencereninkapagi  (11.11.16 23:32:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.