[]

Pc oyunu tavsiyesi

Evet 5. sınıfa giden oğlumu olabildiğince bilgisayar oyunlarından uzak tutmayı başardık ara sıra Minecraft oynuyor. Onun dışında bir şey oynamadı. Şimdi bir oyun daha ilave etmek istiyoruz. Ne önerirsiniz?

Kreatif ve fazla şiddet içermeyen bir oyun olabilirse sevinirim. Teşekkürler.


 
hidden object tarzı oyunlar var. hem ingilizcesi gelişir bir miktar.


  • sutlu nescafe  (11.11.16 13:28:06) 
Portal serisi :D şaka tabiki.

Sims oynasın ben baya oynadım erkek halimle eğlenceli oyundu. Onun dışında Euro Truck Simulator olabilir direksiyon seti varsa mükemmel olur. Araba yarışları olabilir yine cmr falan. Fifa nba böyle spor oyunları olur. Fps ve rpg oyunlarının çoğu şiddet içeriyor.
  • gozu acik sevisen yahudi  (11.11.16 13:30:14) 
cities skylines
sim city

  • sutlu nescafe  (11.11.16 13:48:37) 
Kentucky Route Zero ya da Proteus, Myst gibi indie oyunlar nasıldır?


  • old possum  (11.11.16 13:56:16) 
Farming Simulator 17= Çiftçiliği, ticareti öğrenir.
Flight Simulator X= Uçaklar, uçuş hakkında temel bilgilere sahip olur.

  • empty man  (11.11.16 14:05:05) 
heroes of might and magic. mümkünse 3'üncüsü.

ciddi ciddi o yaşlarda oynamanın zeka geliştirdiğine inanıyorum. tam anlamıyla bir strateji oyunu. kaleni koruyorsun. paranın odununun vs hesabını tutuyorsun, yeni kaleler almaya çalışıyorsun. savaş var ama bildiğimiz savaş değil, "tactic" denilen türde savaşlar oluyor. iki tarafın da sırası geldiğinde bir vurma hakkı oluyor ve bu hakkını stratejik olarak en iyi şekilde kullanman lazım. görsel olarak kan gövdeyi götürmüyor.

diğer yandan oyun çok fantastik. her kalenin kendine özel güçleri var. büyüler öne çıkarken kiminde melekler, kiminde ejderhalar ve kiminde elfler var.

eve gideyim de oynayayım.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (11.11.16 14:35:23) 
Araba yarislarinin el göz koordinasyonu gelisiminde cok fazla etkisi oldugunu dusunuyorum.


  • isott  (11.11.16 17:35:45) 
  • toua tokuchi  (11.11.16 17:47:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.