[]

doğal yağları nereden almalı

Arkadaşlar güvenilir, organik yağ için nereye bakmalı? Hangi markayı tercih etmeli? Kardeşim birkaç tane yağ arıyor ancak bir kısmını bulamadı, buldukları da bana pek güvenilir gelmedi. Hele ki argan yağı gibi popüler olan ürünlerde fiyat farkının 15 ila 120 lira arasında gidip geldiğini görünce kafamız karıştı. Sizin kullandığınız ve memnun kaldığınız, seçenekleri de geniş olan bir marka var mıdır? Şimdiden teşekkürler!




 
Vivasan bildigim kadariyla orjinaldir ve tedavi amacli bir cok yagi var ama her yag var mi bilmiyorum.


  • brnbrs  (11.11.16 12:29:49) 
doa kozmetik de iyi bildiğim kadarıyla, en son taşınıyorlardı falan ama açılmıştır herhalde.


  • whoosie  (11.11.16 13:20:24) 
doa kozmetik falan ben de çok duydum ama, genelde firmaların tek yaptığı üstüne 100% doğal yazmak .E iyi ben de evde avokadoyu zyağında bekletip doğal diye yazayım ama zeytinyağıyla karışık? saf mı oluyor şimdi değl tabi ki. soğuk sıkma ve içeriği üstünde net olarak yazan bir ürün alın, illa organik sertifikası olmasına gerek yok ama üretim yöntemi sertifikalı olmalı mutlaka


  • davy_jones77  (11.11.16 14:04:08) 
Şimdi hepsine bakacağım. Çok teşekkürler öneriler için.
@konusma Ben de aynen açıkladığın gibi düşündüğüm için genelde aktarlarda satılanlara tereddütle yaklaştım. Amaç zaten iyisini bulmak, fiyat konusunda sınırlama koymuyoruz.
@whoosie doakozmetik'i duymuştum; yağlarında da %100 saf diye ibare var (Gerçi soğuk presle vs. gibi elde edilme yöntemi belirtilmemiş). Ancak duyduklarım bir iyi bir kötüydü o nedenle emin olamadım.
  • benimadımmayıs  (11.11.16 14:04:33) 
@davy ben yazana kadar sen de aynısını yazmışsın :) katılıyorum kesinlikle. Yöntem belirtilmeyince anlamı olmuyor.


  • benimadımmayıs  (11.11.16 14:05:56) 
arkadaşlar doa dahil hiç birine güvenmeyin, ne yağların ne diğer ürünlerin içeri üstünde bile yazmıyor düşünün artk :) bi ara çok şikayet edildi belki değiştirmişlerdir bilemiyorum şu an ama. genel olarak ev tipi üretim izlenimi veren yerlerden alışveriş yapmayın :)


  • davy_jones77  (11.11.16 14:10:19) 
@benimadımmayıs, kesinlikle yöntem çok önemli haklısın, bir de bildiğim kadarıyla bu ibareleri eklemek için kanunda bir engel yok, kafalarına göre ekliyorlar.


  • davy_jones77  (11.11.16 14:11:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.